Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem akarnak sokan...

Miért nem akarnak sokan Budapesten olimpiát 2024-ben?

Figyelt kérdés
Ezzel a nagyszerű eseménnyel megmutatnánk a világnak, hogy kik is azok a magyarok és hogy nem kell minket lenézni!
2015. jún. 14. 13:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hitelből fizessük? Lehet válogatni :D
2015. jún. 14. 20:47
 32/38 anonim ***** válasza:
34%
Amikor én még elég gimnazista voltam, már akkor szóban volt egy magyarországi olimpia lehetősége. Akkor mindenki erről álmodott. Egész egyszerűen nagyon szerettük volna. Eltelt egy évtized, és most hogy végre reálisnak tűnik, hogy megrendezzük, hirtelen mindenki azt mondja, hogy mégsem? Hát mi történt itt? Eddig annyian álmodtak erről.
2015. jún. 15. 11:14
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

# 32/32 Időpont ma 11:14

Most sem reálisabb mint akkor volt. Sőt...

2015. jún. 15. 11:29
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Crisopher az egész rendezzünk olimpiát dolog alapvetően a 2002-es országgyűlési választás Fidesz kampányának része volt. Se akkor se most nem reális az elképzelés. Egyébként én akkor nem gimnazista, hanem általános iskolás voltam, de már akkor felértem ésszel, hogy az Egyesült Államok és Ausztrália után (atlantai és sydney-i) Magyarország és a budapesti olimpia terve egy vicc!
2015. jún. 15. 19:55
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
Igazatok van, nem kell olimpia, sőt nem is kell semmit csinálni, maradjunk kis szaros, jelentéktelen ország, úgyis nem vagyunk jók semmire.
2015. jún. 16. 16:17
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy ország nem az olimpiától jelentős, nézd meg Görögországot, aki az egészet kitalálták, és volt náluk is egy pár, csőd közelben van. Az Olimpia nem jelent semmit.
2015. jún. 16. 16:45
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted a lényeget Crisopher, az olimpia az egy rongyrázás, ahol meg lehet mutatni, hogy nekünk milyen jól megy! Na most nekünk nem megy jól! Ennyi, ez a lényeg. Egy olimpia önmagában semmire nem jó, több olimpiai város gyakorlatilag beledöglött az olimpiába, Athén mellett a másik klasszikus példa Montreal.

Nekünk magyaroknak még a horvátokkal közös foci EB is nagy falat lett volna.

2015. jún. 16. 17:10
 38/38 pszmartin válasza:
Hát hogyha neked van kedved mindenféle adókat fizetni 2017-2024-ig és utána még évekig mert eladósodna az ország még ennél is jobban. Ha olimpiát rendeznénk az ugyan olyan álnagyzolás lenne mint hogy csökkent a munkanélküliek aránya mert a drágajó Viktorkánk hozzá nem értő embereket foglalkoztat ápolóként például meg közmunkásokat vett fel egy magyrakattal, akiknek alig van fizetésük, de az uniós felmérésekben ez nem szerepel csak az hogy csökkent a munkanélküliek aránya. Ugyan ez lenne, az jutna ki hogy milyen jó ország vagyunk, tartottunk olimpiát, aztán meg évekig küszködnénk a megélhetésért mert az áfa pl duplája lenne még a mostaninak is. Nem hiszem el hogy nem látod be hogy az ország eladósodna neked meg nem jutna még kenyérre sem!!!
2016. aug. 9. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!