Vidéki városokban miért nem rendeznek melegfelvonulást?
#9 Házasodhatnak a "melegek" is, egy b_zi is elvehet egy nőt, és egy leszbikus is férjhez mehet egy férfihoz. Gyereket valóban nem vállalhatnak szerencsére, mert a gyerek személyiségfejlődésére mérhetetlenül káros lenne.
Azt meg, hogy a többségnek nem tetszik két kézenfogva sétáló b_zi, el kell fogadni. A nudisták se járnak meztelenül az utcán, mert tisztelik a többség véleményét. Ti miért nem vagytok képesek ugyanerre?
igen, de a holokauszt is így kezdődött, hogy numerus clausus (lényegében jogfosztottság), amivel kizárták a zsidókat az egyetemekről
vagyis nem volt jogegyenlőség
#9: Nem házasodhat férfi férfival vagy nő nővel brühühühühü
Arról meg hogy nem vállalhatnak gyermeket, arról a biológia, természet tehet és nem a politika, hogy csak hímivarsejt és petesejt találkozásakor fogan gyermek és nem akkor, amikor hímivarsejt kerül a végbélbe vagy nőknél találkozik semmi a semmivel.
A homoszexuálisoknak ugyanannyi joga van most is, mint egy heteroszexuálisnak.
Például:
Lehetnek katonák?- Igen
Lakhatnak együtt?- Igen
Van-e bármi korlátozás oktatást, a munkaerőpiacot érintve?- Nem.
Tehát, ugyanannyi joguk van, nincsenek semmiben korlátozva.
Ha akarnak össze is házasodhatnak velük ellentétes nemű emberrel, mint egy heteroszexuális.
Ja, simán hagyjuk figyelmen kívül a homoszexuálisok körében zaklatások hatására elkövetett öngyilkosságokat, vagy azt hogy időről időre MEGÖLNEK embereket a másságuk miatt...
Mert ezek olyan dolgok, amiken nem kell változtatni.
Vagy azon, hogy a homoszexualitást jónéhány tahó a bestialitáshoz vagy pedofíliához hasonlítja. Vagy hogy a melegek nem merik megfogni egymás kezét sz utcán, mert ugye ki tudja, milyen civilizált emberekkel futnak össze...
Értem én, hogy nehéz más perspektívájából nézni a világot, de azért próbálkozni lehet...
Am mondanátok nekem EGY megbecsült, intelligens embert, akinek valaha elhagyta a száját ilyen homofób nonszensz, mint ami ezen kérdés kapcsán elhangzott egyesektől?
Szerintem a felvonulás nem a jogokról szól, hanem a provokációról, ami bizonyos esetekben pozitív is lehet. Szerintem a melegfelvonulás pozitív provokáció. Amikor az álszent emberek felháborodnak rajta, szembesíteni lehet őket azzal, mennyire irracionális, indokolatlan és tarthatatlan előítéleteik vannak. Ha belegondoltok, a melegek semmi olyat nem tesznek az ilyen felvonulásokon, amit a heterok ne tennének, igen, beleértve a közszeméremsértést, és bizonyos szimbólumok gyalázását is. Csak a hetero egészen más megítélés alá esik. Voltaképpen azért, mert azt a nemi szervet szereti, amit elvár tőle a konvenció. Az előítéleteket fel kell piszkálni, mert ez teremt lehetőséget arra, hogy mélyebben átgondoljuk és felülbíráljuk őket. A magyar társadalom még nagyon nincs képben. Nem árt, az orruk alá dörgölni, hogy ilyen létezik, és ez nem egy betegség, nem egy bűn, nem egy átok, hanem igen, van a hetero férfi, a hetero nő, meg még egy csomó minden más is.
Az ózdiak védelmében: a cigánysátrat nem rasszizmus és kirekesztés miatt szavaztuk le. (Nem is leszavaztuk valójában, hanem visszavonták) A cigány egészen más téma, nekik már most is többlet jogaik vannak, és ez méltán vált ki ellenszenvet. Nem részletezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!