Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez holokauszt tagadás?

Ez holokauszt tagadás?

Figyelt kérdés

Semmi közöm a politikához, nem is lesz és sajnálam, hogy anno ennyi embert megöltek, de őszintén szólva rohadtul nem érdekel és unalmas, hogy mindenhol ezt kell olvasnom/hallgatnom. A baráti társasággal ültünk össze a gimiben és feljött a téma. Mindenkinek ugyanez volt a véleménye: Ki a f***t érdekel, hogy 70 éve kiirtottak egy csomó embert? Sajnáljuk őket, ahogy az összes többit is az elmúlt 4 ezer évben, de ez van. Elmúlt. Ennyi volt.

Most ezzel bűncselekményt követtünk el?

2015. jún. 12. 20:23
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:

6: az internet nagy nyilvánosság...nem játék, hogy miket írkálsz ide

jelentéktelen színben feltüntetés ez is

a baráti társaságról annyit, hogy ma már nagyon egyszerű bárkit lehallgatni, honnan tudod, hogy nem hallgatnak le

teszik ki internetre....és az biza már nagy nyilvánosság

sisák imre sem hitte évekkel ezelőtt, hogy felveszik és internetre teszik a zsidóellenes beszédét

most az állása bánja és állítólag nagyon be van xarva (én is be lennék a helyében)

https://www.youtube.com/watch?v=-BbFfExQ8To

2015. jún. 12. 20:47
 12/40 anonim ***** válasza:
46%

Hogy jött fel a téma?

Amúgy nem, nem az, de szerintem ez triviális, enyhe provokatív szándékot érzek.

2015. jún. 12. 20:49
 13/40 szántóvető ***** válasza:
0%
megjegyzem hogy a kuruc.info holokamuzik folyamatosan,mégsem történik semmi.pedig ők bőven beleférnek a "nagy nyilvánosság" kitételbe.
2015. jún. 12. 20:51
 14/40 A kérdező kommentje:
Oké, mindjárt töröltetem. Csak kérdeztem.
2015. jún. 12. 20:53
 15/40 anonim ***** válasza:

14: akkor utánozzad a kurucinfót, de biztos, hogy nem úszod meg ennyivel

mellesleg ezt az oldalt uszításra működtetik a titkosszolgálatok:

1. ezért nem szüntetik meg (hiszen saját maguk hozták létre)

2. hátha lesz egy-két hülye ,aki utánozza őket, bedől az uszításuknak és lehet sittre vágni

2015. jún. 12. 20:56
 16/40 A kérdező kommentje:

Ja,nem tudom törölni. Akkor valaki jelentse.

Nem provokatív a kérdés.

Nyilván a "mindenhol" az relatív fogalom.

2015. jún. 12. 20:57
 17/40 anonim ***** válasza:
0%
de gondolom te ugyan az az ember vagy aki amúgy 100 évvel ezelőtti hatásmódosítások miatt állandóan veri a port
2015. jún. 12. 20:58
 18/40 anonim ***** válasza:
16%

Hát még jóhogy!

Ezzel lekicsinylettétek a jelentőségét, főleg mert nem mondtátok el 100-szor hogy "Adonáj áldjon meg minket és súlytson le a hitetlenekre"!

2015. jún. 12. 21:00
 19/40 A kérdező kommentje:

" hatásmódosítások"

Ez nekem szólt? Gondolom határmódosításra gondolsz.

Nem vagyok. Ezt kérdeztem a történelem tanáromtól is, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy engem ezek a dolgok egyszerűen nem foglalkoztatnak? Őis azt kérdezte, hogy akkor mi nagymagyarok vagyunk? Mintha csak ez a két dolog létezne. Tudok róla, az embernek illik ismerni a múltat, és szörnyű dolog a holokauszt, de ennyi nekem elég. Egyikkel sem.

2015. jún. 12. 21:03
 20/40 anonim ***** válasza:
86%

#12: "az internet nagy nyilvánosság...nem játék, hogy miket írkálsz ide" - én a kérdésben leírt baráti beszélgetésről állapítottam meg, amit. Magának a kérdésnek a bűncselekményi mivoltát nem vizsgáltam. A "Ki a f***t érdekel, hogy 70 éve kiirtottak egy csomó embert?" kitétel idézetként szerepel a kérdésben.

"a baráti társaságról annyit, hogy ma már nagyon egyszerű bárkit lehallgatni, honnan tudod, hogy nem hallgatnak le

teszik ki internetre....és az biza már nagy nyilvánosság" - akkor aki kitette, az követte el a bűncselekményt, nem az, akit tudta nélkül felvettek. Ennyi erővel titokban lefényképezlek meztelenül, kiteszem a képed a nagykörúton, aztán feljelentelek szeméremsértésért.

2015. jún. 12. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!