Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mszpsek, ti mit vagy kit...

Mszpsek, ti mit vagy kit okoltok hogy a pártotok egykori 2.3 millió szavazójából ma már 900. 000 sincs?

Figyelt kérdés

Úgy gondoljátok hogy alkalmas lenne egy olyan párt kormányozni, akinek látva a 2006 illetve 2010 es munkáját, ott hagyta a szavazóinak a 2/3-a, több mint 1.5 millió ember? Nem gondoljátok hogy ha ennyien nem kértek belőlük akkor valami tényleg gondos velük?

A Fideszt se védem, tudom hogy rengeteg mindent rosszul csinálnak, de nekik a bűvös 2 millió szavazóból még mindig ott van 1.7 millió. De nem ebből a 2 pártból áll a világ. Persze ezzel nem a Dk ra gondolok, ami dettó Mszp.

Mit okoltok, miért történt ez, és ezután is képesek vagytok őket támogatni? Ami velük történt arra a bukás nem elég durva jelző.

2015. jún. 9. 19:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A "Magyarország népessége" pedig nem mutat semmit, például unokatesómék teljes családjával kiköltözött Németországba, az apjuk már 10 éve kint dolgozik, de attól ugyanúgy Magyarországon vannak számon tartva, magyar személyi igazolvánnyal, magyar lakcímmel, de valóságban mégse itt élnek, a házukba meg beköltözött a testvére családja.
2015. jún. 9. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak kérdezem, hogy tudsz-e a fidesznél jobb alternatívát? Ha igen, akkor mivel magyarázod annak a pártnak a fidesznél alacsonyabb népszerűségét? Ha nem, akkor hogyan magyarázod az mszp népszerűtlenségével a fidesz teljesítményét?
2015. jún. 10. 09:14
 13/15 A kérdező kommentje:

Utolsó, itt nem az a téma hogy miért gyengébb az MSZP mint a Fidesz, hanem hogy miért hagyta el őket a szavazók 2/3 a, 1.5 millió szavazó. Remélem megértettél. Tegyük fel hogy a Jobbik vagy az Lmp esetleg a Pm jobb lenne

Nem erőssebbek, de attol lehetnek jobbak. Mi a különbség? Őket nem hagyta el a szavazóik 2/3 a miután megismerték a munkályukat.

2015. jún. 10. 11:17
 14/15 A kérdező kommentje:

De tegyük fel másként a kérdést, hogy megértsd.

Az MSZP egy makulátlan tiszta, jó párt? Akkor hova lett 1.5 millió híve? Tévedésből ábrándultak ennyien ki belőlük? Jelenlegi pártok közül egyikről se mondható el ekkora bukás.

2015. jún. 10. 13:39
 15/15 anonim válasza:
Én baloldali érzelmű vagyok. Fiatal, de mégsem akarok kimenni az országból, mert nem akarok elmenekülni a problémák elől, szeretem a hazámat. Aki szorgalmas, bárhol talál jó állást. Az a helyzet, hogy a Fidesz által hangsúlyozott Nemzeti Együttműködés Rendszere nem jött/és egyenlőre nem jöhet létre, mert sajnos a 2 oldal nagyon elutasító egymással, nem vagyunk konstruktívak, nem vagyunk kíváncsiak a másik oldal véleményére, álláspontjára. Mert én baloldaliként mondom, hogy abban is van jó, amit a jobbosok csinálnak és a balosokéban is van rengeteg rossz. Most nem tudnék kire szavazni a pártok közül, hiába vagyok balos, mert mindegyik balos párt harmatgyenge, semmi erő, semmi kreativitás. A helyzet az, hogy az MSZP azért bukta el a szavazói nagy részét, mert gazdaságilag nem tudott megteremteni fenntartható rendszert az országban, ebből következően hiteleket kellett felvenni, ami egy idő után adóemelésekhez vezetett. Gyurcsánynak meg hamarabb le kellett volna mondania és ezzel kellett volna minimalizálni a veszteséget. A gazdasági világválság pedig a környező országoknál erősebben érintette az országot, ez az első indokból következik. Persze az igéreteket nem tartották be, elég csak Demszky fővárosi "terveire" gondolni(attól hogy balos vagyok nem vagyok vak -_-) Ezután pedig nem tűnt fel karizmatikus személy a párt háza táján. Gyurcsány nagyon rosszul kormányzott, de legalább ő egy jó politikus volt(nyilván szónokolás szempontjából). A Fidesz pedig úgy látom hogy csak közép távon gondolkodik, ez lehet a veszte. Megérdemelnénk már egy új, tiszta, erős baloldali pártot. :/
2015. jún. 20. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!