Ezek szerintetek is rasszizmusnak minősülnek az Mpsz és a Dk-n belül? Esetek lent.
Mennyit jelent Gyurcsánynak a nemzetisége? ( [link]
Mi a véleménye Ferinek a Magyarság történelméről, örökségéről, kultúrájáról?
róvásírás szerinte szörnyűség (én nem mondom hogy rajongani kell érte, de ő nem hogy nem foglalkozna vele, szidja)
Nem tudom milyen köze van a Székely kapukhoz, de azt is gyalázza.
Én még azt is megértem hogy a baloldaliak nem fájlalják Trianont, régen volt. De hogy Gyurcsány azt is erőszakkal akarja elfeledtetni, és a megépített emlékműveket lerombolná, az már egy kicsit túlzás.
És mi a véleménye a hősi halottainkról? Ezek emlékműveit is lerombolná a videó alapján, kevesebbet akar belőlük. Én értem hogy nem érdekli őt a Magyarság, de miért kell gyalázza? ( https://www.youtube.com/watch?v=9U91r8EaCa8),
( https://www.youtube.com/watch?v=1ZzXlG96rNI).
És hogy van az hogy a két baloldali párt rendszeresen lerománozza az Erdélyi magyarokat, mert hát aki Romániába él, az Román, DE közbe Roma tagozatuk van, mert aki Magyarországon él az már mind nem Magyar, a zsidókkal szint úgy el lehet ezt mondani, de ez a helyes. De akkor ha a Magyarországi roma az roma, a Magyarországi zsidó az zsidó, de az Erdélyi Magyar az román, erre már lehet mondani hogy hungarofób.
De ezt az is mutatja hogy Koszovói bevándorlókat kötelességünk befogadni, az Indiaiakat, arabokat meg mindent szintúgy, de már amikor románokról (ez már nem világos mire értik) van szó, nem a befogadás a kötelességünk duma megy, hanem elárasztanak minket a románok.
Többször is nevezte meg Magyarországot úgy Ferenc hogy Kur..va ország, ha annyira baja van vele, miért kell itt rontania a levegőt?
Ha még nektek is jut eszetekbe hasonló, írjátok le, most ennyi jutott hirtelen eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!