Ezek szerintetek is rasszizmusnak minősülnek az Mpsz és a Dk-n belül? Esetek lent.
Mennyit jelent Gyurcsánynak a nemzetisége? ( [link]
Mi a véleménye Ferinek a Magyarság történelméről, örökségéről, kultúrájáról?
róvásírás szerinte szörnyűség (én nem mondom hogy rajongani kell érte, de ő nem hogy nem foglalkozna vele, szidja)
Nem tudom milyen köze van a Székely kapukhoz, de azt is gyalázza.
Én még azt is megértem hogy a baloldaliak nem fájlalják Trianont, régen volt. De hogy Gyurcsány azt is erőszakkal akarja elfeledtetni, és a megépített emlékműveket lerombolná, az már egy kicsit túlzás.
És mi a véleménye a hősi halottainkról? Ezek emlékműveit is lerombolná a videó alapján, kevesebbet akar belőlük. Én értem hogy nem érdekli őt a Magyarság, de miért kell gyalázza? ( https://www.youtube.com/watch?v=9U91r8EaCa8),
( https://www.youtube.com/watch?v=1ZzXlG96rNI).
És hogy van az hogy a két baloldali párt rendszeresen lerománozza az Erdélyi magyarokat, mert hát aki Romániába él, az Román, DE közbe Roma tagozatuk van, mert aki Magyarországon él az már mind nem Magyar, a zsidókkal szint úgy el lehet ezt mondani, de ez a helyes. De akkor ha a Magyarországi roma az roma, a Magyarországi zsidó az zsidó, de az Erdélyi Magyar az román, erre már lehet mondani hogy hungarofób.
De ezt az is mutatja hogy Koszovói bevándorlókat kötelességünk befogadni, az Indiaiakat, arabokat meg mindent szintúgy, de már amikor románokról (ez már nem világos mire értik) van szó, nem a befogadás a kötelességünk duma megy, hanem elárasztanak minket a románok.
Többször is nevezte meg Magyarországot úgy Ferenc hogy Kur..va ország, ha annyira baja van vele, miért kell itt rontania a levegőt?
Ha még nektek is jut eszetekbe hasonló, írjátok le, most ennyi jutott hirtelen eszembe.
a magyar nem egy rassz, sem a székely, tehát a szó, amit keresel, kirekesztő
és (készíthetitek a piros kezet) nem, szerintem nem az, ha a hieroglifákat vagy a kínai írásjeleket kezdené el nyomatni a jobboldal, az ugyanúgy nem tetszene neki
a k**vával kezdődő szóösszetételeket pedig nem úgy kell értelmezni, hogy az illető megveti amit le k**váz, szerinted aki kiejti a száján, hogy "a k**va életbe" az öngyilkos hajlamú? dehogy, az esetek többségében simán dühös
Nincs mit filozofálj, a ku*rva országot arra értette hogy sz*ar ország.
De ahogy elmondod, lehet hogy mérges volt az országra, végül is ő csak hazudott reggel délben meg este. Milyen hülye ország ez, ahol ezt megtűrik?
Ez a hazaárulás és nemzetgyűlölés legvégsőbb stádiuma.
De persze ezeknek hiába mondod a tényeket:
https://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo
ez a "mindenki gondolkodjon úgy, ahogy én" hozzáállás annyira gusztustalan
miért ne lehetnének olyan pártok, amik ellensúlyozzák az egyre erősödő nacionalizmust?
Nincs itt semmilyen nacionalizmus.
Magyarországon a kocsmákon és futball huligánokon kívül nemigen van jelen a nacionalizmus.
Míg Románia, Szerbia, Szlovákiában a nacionalista ténymegállapításokat iskolákban oktatják és politikusok forszírozzák.
Ha Magyarországon a legradikálisabb jobbikosokat kiválasztjuk kormányzóknak, akkor közelítenénk meg a többi ország "nacionalista" szintjét.
Túl nagy a nacionalizmus, ezért legyenek Magyar gyűlölő pártok, logikus.
S azért mert nálatok meg túl nagy a zsidó imádás (elég csak a hit gyülekezet pár énekét megnézni, de rengeteg minden visszaigazol), akkor hozzunk mi létre antiszemita pártot? Távol áll ez tőlünk. De úgy látszik tőletek a hungarofób párt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!