Ez már egy kicsit nem pofátlanság?
Június 4.-én Trianon napján néztem az RTL híradót, a híradóban volt róla szó, egy 2 perces riport, ez már tőlük jónak számít, viszonylag elégedett is voltam,hogy legalább megemlítik.
Viszont a Fókuszban nemhogy nem hozták szóba, sőt rátettek, és inkább egy Holokauszt riport volt, ami bármennyire is fontos ,a pofátlanság netovábbja.
Az RTL heti 6x ad valamit a Holokausztról, azzal a "mottóval" hogy sosem szabad elfelejteni a múltat mert az veszélyes.
Ugyanakkor a legnagyobb magyar történelmi katasztrófáról meg évi egy 2 perces riport elég.
Nem ellentmondásos ez egy kicsit?Nem az a baj,hogy Holokauszt,hanem,hogy nem tudnak erről beszélni, nem kell revíziót kiáltani, nem kell kiírni,hogy mindent vissza, csupán elmondani a tényeket,beszélni róla, és nem pedig egy másik tragédiát emlegetni legalább ezen a napon.Én inkább úgy érzem,hogy annyira Trinaon fölé emelik a Holokausztot, hogy már-már sárba tiporják ezt a tragédiát és egyáltalán nem számít nekik.
Tudom,hogy buta semmihez nm értő tulok vagyok mert nekem még számít Trianon, de aki ezt nem támasztja alá érvekkel azt provokációnak tekintem és jelentem, aki érvel azt pedig nem fogom lepontozni még ha nem is értek egyet.
30. V.!
De devizahiteles nap se, meg ukrán nap se volt mégsem ezt kifogásoltad. MIÉÉRT????????
Egyébként meg az nem egy vészkorszakról szóló emléknap volt hanem valószínüleg egy birósági tárgyalásról tudosított. Ez olyan hír volt mint a többi.
Egybént meg inkább nincs olyan nap, hogy a Trianonról/határontúliakról ne adnának hírt. Valakinek meg ez unalmas mégsem áll le tiltakozni/gyülőlködni.
"Ha az örmény népírtással foglalkoznak is felháborít"
Gratulálok b+!
De azért elvárod, hogy a "szent " Trianon miatt mindenki hajbókoljon, gazsuláljon, vigyázzba álljon.
Érdekes módon mondjuk a "magukfajták" (by Balóné), nem az örmények miatt szoktak tombolni , hanem a magyar izrealita (vagy annak minősített) honfitársaink bármifajta közéleti megnyilatkozásán.
Valahogy az ilyen témáknál mindig megjelennek az árpisávos/turulos/nagymo.-os stb. fb. profilképek. Kifejtik, hogy mennyire nem érdekli őket a téma , de azért odab.sszák a gyülőlködésüket! Undorító.
Nem, az a különbség, hogy az autóbalesetnek van hírértéke.
Annak, hogy már megint elővettek egy túlélőt egy olyan ügyben, ami 70 éve történt, a kutyát nem érdekli.
Mert ennyi erővel minden egyes nap elővehetnek még vagy 20 túlélőt.
Ezzel szemben a balesetről nem fognak még 20 év múlva is cikkezni.
A devizaügy meg inkább az ügyfelek tájékoztatását szolgálja.
Szóljatok, ha valamit nem értetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!