Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez már egy kicsit nem pofátlan...

Ez már egy kicsit nem pofátlanság?

Figyelt kérdés

Június 4.-én Trianon napján néztem az RTL híradót, a híradóban volt róla szó, egy 2 perces riport, ez már tőlük jónak számít, viszonylag elégedett is voltam,hogy legalább megemlítik.

Viszont a Fókuszban nemhogy nem hozták szóba, sőt rátettek, és inkább egy Holokauszt riport volt, ami bármennyire is fontos ,a pofátlanság netovábbja.

Az RTL heti 6x ad valamit a Holokausztról, azzal a "mottóval" hogy sosem szabad elfelejteni a múltat mert az veszélyes.

Ugyanakkor a legnagyobb magyar történelmi katasztrófáról meg évi egy 2 perces riport elég.

Nem ellentmondásos ez egy kicsit?Nem az a baj,hogy Holokauszt,hanem,hogy nem tudnak erről beszélni, nem kell revíziót kiáltani, nem kell kiírni,hogy mindent vissza, csupán elmondani a tényeket,beszélni róla, és nem pedig egy másik tragédiát emlegetni legalább ezen a napon.Én inkább úgy érzem,hogy annyira Trinaon fölé emelik a Holokausztot, hogy már-már sárba tiporják ezt a tragédiát és egyáltalán nem számít nekik.

Tudom,hogy buta semmihez nm értő tulok vagyok mert nekem még számít Trianon, de aki ezt nem támasztja alá érvekkel azt provokációnak tekintem és jelentem, aki érvel azt pedig nem fogom lepontozni még ha nem is értek egyet.

2015. jún. 6. 10:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Az RTL egy német magánkézben lévő kereskedelmi tv. Nem célja, és nem feladata, hogy a magyar nemzeti érzéseket fellendítse. Ezt a magyar közszolgálati tv-nek kell betöltenie.
2015. jún. 6. 10:58
 12/35 anonim ***** válasza:
22%

"Most milyen választ vársz. Az RTL Klub egy

kereskedelmi vállalkozás, szuverén joguk

eldönteni, hogy akár a Híradóban, akár a

Fókuszban mennyire emlékeznek "

Komolyan mit érzel mikor ilyen választ adsz?

Ez kb olyan, hogy ráverek egyet a fejedre, aztán amikor jönne anyád rimánkodni, akkor azt mondanám, hogy a fizika törvényei megengedik, hogy ráverjek egyet a fejedre.

Holott valszeg nem erre kíváncsi, mert tudja, hogy mi a helyzet a fizikával, hanem az okra, a szándékra....

Egyébként jól látod, az RTL tele van *** aztán utalják a magyarokat, amit ők ballib gondolkodásnak neveznek.

Másrészt szembemennek a piac törvényievel is.

Sokkal nagyobb befektetés lenne, ha ezen a napon menne a nagy nemzetiek vagyunk szerep, de látod, inkább holokauszt riportot nyomnak ezen a napon.

Egyébként az Index is így tett.

2015. jún. 6. 11:07
 13/35 anonim ***** válasza:

"Nem célja, és nem feladata, hogy

a magyar nemzeti érzéseket fellendítse."

Ahogy nem feladata Húsvétkor meg a többi ünnepkor se, hogy nyomják a feelinget, mégis megteszik, mert pénz van benne.

2015. jún. 6. 11:10
 14/35 anonim ***** válasza:

# 12:

Érdekes, hogy a Derék Magyar Embereknek mindig mindenre az erőszak a megoldás.

Számomra a fő kérdés egyébként, hogy miért nem csinál valamelyik Derék Magyar Ember végre egy olyan országosan elérhető ingyenes kereskedelmi csatornát, ami leveri az RTL Klubot. Ahol nem foglalkoznak a holokauszttal, helyette Trianonról sugároznak ismeretterjesztő filmeket. Ehhez ma Magyarországon minden adott, csak ki kell fizetni az állam tulajdonában lévő Antenna Hungáriának a sugárzási díjat.

Ehhez képest mind Simicska hírTV-je, mind Széles Echo TV-je fizetős modellben működik a szolgáltatóktól beszedett pénzből. Miért nem állnak ki a kormányközeli oligarchák, hogy holnaptól csinálunk jobbat, mint az RTL Klub.

2015. jún. 6. 11:19
 15/35 anonim ***** válasza:

Jó, tehát a kérdésre még mindig nem akarsz válaszolni, csak tovább tereled a szót.

Legalábbis nem tudom, hogy következik a kérdésből, hogy akkor bárki itt TV csatornát indítson.

Ha én kifogásolom a Telenort, az nem azt jelenti, hogy akkor majd én csinálok jobbat meg nagyobbat.

De hát ezt mindketten tudjuk, ahogy azt is, hogy tereled a szót.

Majd gyere vissza, ha felnőttél és nem vagy ilyen gyerekes.

2015. jún. 6. 11:30
 16/35 anonim ***** válasza:

# 15:

Szerintem te vagy a gyerekes, aki siránkozik az RTL Klub miatt, de erre nem keres megoldást, hanem jó magyar módjára hőzöng.

2015. jún. 6. 11:37
 17/35 anonim ***** válasza:

Most írtam le, hogy az, hogy szarnak tartom az RTL Klubbot nem azt jelenti, hogy akkor megoldásként majd indítok másikat, főleg, hogy van másik ezer csatorna.

Egyébként képzeld, a Sió ivóleveket se szeretem, most akkor csináljak saját ivólét?

Nem, iszok másik márka termékét és kész.

Elég sötét problémamegoldó képességeid vannak, a kérdésre pedig még mindig nem válaszoltál.

Olyan látványos, ahogy terelsz, ahogy kínlódsz:)

Már mindenről írsz, csak hogy terelj.

2015. jún. 6. 11:47
 18/35 anonim ***** válasza:
54%

Volt egy ilyen kérdés már csak az Index hírportállal kapcsolatban. Valószínűleg azt is Te írtad ki.

Na mindegy. A válasz lényege itt is ugyanaz.

Szóval...... Ez is csak egy napi zs.dózós kérdés

1.Az RTL-en június 4. -én volt "szent" trianonról bejátszás.

2. Az RTL-en június 4-én kb. 10-15 bejátszás volt de neked pont ezt az egyet sikerült kiemelned, hogy meglegyen a napi zs.dózásod? HM.....? szóval....?

Volt szó az ukrán helyzetről, a devizahitelesekről, a "gazdasági bevándorlókról", sztárok mindennapjairól, kisállatokról stb. stb. de te pont azt a bejátszást emeled ki amiben egy szerencsétlen áldozat elmondja, hogy hogyan pusztították el a családját?

3. Miért kell összemosni "a szezont a fazonnal"? Miért kell szembeállítani trianonnal pont a vészkorszakot? Mi köze a kettőnek egymáshoz?

4. Akkor vélhetően a magyar (izraelita v. annak nevezett) Nobel- díjasoktól, feltaláloktól tudósoktól művészektől, íróktól iparfejlesztőktől is elhatárolódsz?

5. Az ilyen cikkeknél az árpisávosok mindig leírják, hogy nem olvasnak ilyen témát, de azért odab.sszák a gyülőlködő kommentjeiket......szóval ennyire nem érdekli őket

6. Elég szomorú, hogy egy magyar nemzettársunk tragédiáját gyülőletkeltésre próbálod használni!!! A minimális tolerancia és együttérzés sincs meg a "magukfajtában".

2015. jún. 6. 11:52
 19/35 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. A nyugati kereskedelmi tv-k célja csak a magyarok szórakoztatása, nempedig a magyarság tudatának és értelmének felébresztése. A szórakoztatás már más témakör. A szórakoztatás témája lehet értékes, és értéktelen. A nyugati kereskedelmi tv-k egy értéktelen szórakoztatást nyújt a magyaroknak, mert nem célja a magyarok értelmének felébresztése. Aki értelmes dolgokat akkor megismerni, az felejtse el a tv-t, és menjen a netre, ott is nagyon szűrje ki a hazugságokat és a debil témákat. Nehéz, de ha valaki nyitott az értelemre, az tud szelektálni.
2015. jún. 6. 11:56
 20/35 A kérdező kommentje:

Nem olvasok indexet, elég az RTL.

1.Valóban volt, körülbelül 2 percig tartott.

2.Linkeld be kérlek az RTL honlapjáról, a híradóban lévőt láttam, azt nem kell, de még van minimum 9 riport, azokat hol találom?(összesen nincs annyi híradó,meg fókusz ismétlés sem,hogy ennyiszer bejátsszák)

3.A kettőnek semmi köze egymáshoz, ezért sem értem,hogy június 4.-én miért egy Holokauszt történetet ismertetnek, miközben az RTL az, ami heti 6-szor ad róla valamit, miért nem lehetett ez az egy nap a hetedik nap?

Ráadásul,hogy Trianonról szó sem esett (A híradó és a Fókusz két külön műsor, van aki csak ezt vagy csak azt nézi meg -így nem túl objektívak és egy magát függetlennek valló csatorna beszámol jobbról is meg balról is,ettől független.)

4.Kertész Ákostól például abszolút elhatárolódok.

5.Nem vagyok "Árpádsávos", de olvasok kurucot,és nézek RTL-t és ATV-t, belenézek az M1-be is, és a sok hírforrás alapján alkotok magamnak egy reális nézetet az olvasottak és hallottak alapján.

6.Elég szomorú,hogy a nemzeti tragédiánk napját ami a mai napig érint legalább 2 millió magyart semmibe veszik, és egy olyan tragédiát emlegetnek fel amin már nem lehet segíteni, az artériás vérzést sebtapaszokkal ragasztgatják, és minden "orvost" a Holokauszthoz küldenek, míg Trianon egy nyílt törés, és azon még lehetne segíteni.

(Gondolok a székely autonómiatörekvések segítésében,kiállni mellettük, elítélni és felháborodni az ott végbemenő magyarellenességeken és így tovább)

2015. jún. 6. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!