Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez már egy kicsit nem pofátlan...

Ez már egy kicsit nem pofátlanság?

Figyelt kérdés

Június 4.-én Trianon napján néztem az RTL híradót, a híradóban volt róla szó, egy 2 perces riport, ez már tőlük jónak számít, viszonylag elégedett is voltam,hogy legalább megemlítik.

Viszont a Fókuszban nemhogy nem hozták szóba, sőt rátettek, és inkább egy Holokauszt riport volt, ami bármennyire is fontos ,a pofátlanság netovábbja.

Az RTL heti 6x ad valamit a Holokausztról, azzal a "mottóval" hogy sosem szabad elfelejteni a múltat mert az veszélyes.

Ugyanakkor a legnagyobb magyar történelmi katasztrófáról meg évi egy 2 perces riport elég.

Nem ellentmondásos ez egy kicsit?Nem az a baj,hogy Holokauszt,hanem,hogy nem tudnak erről beszélni, nem kell revíziót kiáltani, nem kell kiírni,hogy mindent vissza, csupán elmondani a tényeket,beszélni róla, és nem pedig egy másik tragédiát emlegetni legalább ezen a napon.Én inkább úgy érzem,hogy annyira Trinaon fölé emelik a Holokausztot, hogy már-már sárba tiporják ezt a tragédiát és egyáltalán nem számít nekik.

Tudom,hogy buta semmihez nm értő tulok vagyok mert nekem még számít Trianon, de aki ezt nem támasztja alá érvekkel azt provokációnak tekintem és jelentem, aki érvel azt pedig nem fogom lepontozni még ha nem is értek egyet.

2015. jún. 6. 10:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

# 17:

Igazad van nem kínlódok tovább.

Írd le kérlek mi a megoldás a kialakult helyzetre.

2015. jún. 6. 12:20
 22/35 anonim ***** válasza:

" nyugati kereskedelmi tv-k célja

csak a magyarok szórakoztatása, nempedig a

magyarság tudatának és értelmének

felébresztése. "

???????

Mi az, hogy csak?

A kereskedelmi TV-k célja a minél nagyobb haszon.

Ahogy nem feladatuk a Húsvét sztárolása sem, mégis nyomják ezerrel.

Nem az ő feladatuk, de asszisztálnak.

Ilyen egyszerű, legalábbis nekem, látom neked kicsit magas.

2015. jún. 6. 12:33
 23/35 A kérdező kommentje:

A megoldás annyi,hogy beszámolnak Trianonról is,nem csak benyögik,hogy "há' vót' egy megemlékezés,ott vót Orbán is" és MELLETTE (nem egy lapon) a Holokausztról is.

Ilyen egyszerű.

A beszámolás ott kezdődik,hogy mi történt, miért,mit hová csatoltak,hogy érintette ez a magyarságot,hogy érinti most, mik történnek, milyen magyarellenességek vannak/voltak.

2015. jún. 6. 12:34
 24/35 anonim ***** válasza:

"Írd le kérlek mi a megoldás a kialakult helyzetre."

Milyen megoldás?

Milyen megoldást akarsz arra, hogy én nem szeretem a Sió ivólevet??:D

Egyáltalán miért kell rá megoldást keresni?

Nem megy ez neked az már tisztán látszik:D

2015. jún. 6. 12:40
 25/35 anonim ***** válasza:

# 24:

Tényleg alacsony az IQ-m, lehet már nem is vagyok magyar, mert nem értem a magyar észjárást. A kérdező szerint pofátlanság, hogy az RTL Klub nem fordít elég figyelmet Trianonra. Erre a válaszom, hogy vagy ne nézze, vagy csináljunk olyan csatornát, ami többet foglalkozik Trianonnal. Erre a válasz, hogy hülye vagyok. Amikor a megoldás felől érdeklődöm a kérdező szerint rá kell kényszeríteni állami szinten az RTL Klubra, hogy objektíven foglalkozzon Trianonnal, majd most azt mondod, hogy nincs megoldás, az RTL Klub szar és reméljük 1 év múlva is hőzönghetünk, hogy nem számolnak be eléggé Trianonról.

2015. jún. 6. 12:45
 26/35 A kérdező kommentje:

Nem kell ráerőszakolni, csupán szomorú,hogy maguktól nem számolnak be róla, és az RTL önmagát függetlennek vallja, ez alapján viszont nem az, így pedig egy hazug csatorna.

Sőt, én rásütöm az antiszemita bélyeget is, ugyanis egy egyértelműen hazug csatorna folyamatosan a Holokausztról számol be, és ezáltal hazugságnak állítja be a Holokausztot is, mert nem hitelesek, és a néző így nem tudja elhinni azt amit hall.

Tehát az RTL inkább antiszemita.Na ehhez mit szóltok?

Komolyra véve a szót, ha az RTL zsidó érdekeket néz a liberalizmus mögé bújva akkor nincs helye a magyar médiában, mivel ha a Holokausztot azért emlegetik,hogy igazságot tegyenek 70 év távlatából akkor ugyan így fel kell karolniuk minden hazánkban történt eseményt amire még létezik jogi segítség (ilyen a Holokauszt és a Trianon,vagy akár 56).

Így viszont kételkedik az ember a valódi szándékaikról, és jogosan merülnek fel mindenkiben ilyen kérdések, amit kiírtam.

2015. jún. 6. 12:53
 27/35 anonim ***** válasza:
Dehogynem.Ez a pofátlanság magasiskolája,de ezt sajnos már megszokhattuk tőlük..
2015. jún. 6. 13:10
 28/35 anonim ***** válasza:

Kérdező! Látszik, hogy nehéz a felfogásod!

Akkor mégegyszer:

- Az RTL-en június 4-én kb. 10-15 bejátszás volt de neked pont ezt az egyet sikerült kiemelned, hogy meglegyen a napi zs.dózásod? HM.....? szóval....?

Volt szó az ukrán helyzetről, a devizahitelesekről, a "gazdasági bevándorlókról", sztárok mindennapjairól, kisállatokról stb. stb. de te pont azt a bejátszást emeled ki amiben egy szerencsétlen áldozat elmondja, hogy hogyan pusztították el a családját?

B.szki, miért nem azon háborodsz fel, hogy a "szent " Trianon napján, hogy mertek például a devzahitelesekkel foglalkozni, vagy mondjuk egy közlekedési balesetet bejátszani? Ez miért nem kifogásolható? Miért pont a vészkorszak amit kifogásolni kell?

-Miért kell összemosni "a szezont a fazonnal"? Miért kell szembeállítani trianonnal pont a vészkorszakot? Mi köze a kettőnek egymáshoz?

2015. jún. 6. 13:29
 29/35 anonim ***** válasza:

Ez a "vagy-vagy" hozzáállás gusztustalan, függetlenül attól, hogy jobb vagy bal oldali embertől jön...

egyébként teljesen nyilvánvaló, hogy a Holokauszt azért "népszerűbb", mert egy beteges (jó, tudom, van, aki szerint nem az) ideológia csúcsra-járatása volt... ezért kiváló elrettentő példa, nem véletlen, hogy akik kisebb jelentőségűnek állítják be, úgy érzik túl van reprezentálva, azok általában közelebb állnak azokhoz az eszmékhez (nem azt mondom, hogy nácik) amiknek a nevében elkövették...

2015. jún. 6. 13:49
 30/35 A kérdező kommentje:

Aért mert nem HOLOKAUSZT nap volt tegnapelőtt hanem TRIANON.

Ha az örmény népírtással foglalkoznak is felháborít, de oké, hogy Holokausztoznak, viszont akkor legyen már bennük annyi,hogy "ja amúgy ma 95 éve.."

2015. jún. 6. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!