Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Fidesz...

Mi a véleményetek a Fidesz eddigi 5 éves tevékenységéről?

Figyelt kérdés

2015. jún. 4. 19:25
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim válasza:
78%

Röviden és tömören egy szóba le tudnám írni, de nem tűrne nyomdafestéket, így ezt a fantáziára bíznám.

Tény az MSZP se volt jobb sőt... én a radikalizmus felé hajlok és nem stadionokból látom a jövőt (zsebpénz szerzés) Biztos vagyok benne, bárkinél lenne a staféta valószínűleg csípne le a közpénzből, na de ki nem? De ezt lehet kulturáltan és pofátlanul. Utóbbit az MSZP elég szépen művelte. Nem lehet azt csinálni, hogy van 100 MFt, abból 90-et "elírni", mert feltűnő és undorító, de ha 10-15 lecsíp azt a kutyát nem izgatja, mert a maradékból van látszata. Ugye még ismerős a körkilátó, biciklitárolóval 300 MFt-ért...

Itt inkább a mezőgazdaságot kellene erőltetni, ha már a természeti adottságok megvannak, nem egy újabb hipermarketet behívni és tovább "javítani" a gazdaságot. A másik égető kérdés a segélyezés témaköre, rendkívül sok az eltartott és az ingyenélő (nem ugyan az a 2, az egyik próbál munkát találni, a másik tojik rá)

Ezenkívül még a hitelesek kérdéskörét kellene jobban megvizsgálni, mi az már, hogy egy ignis mercedes árában áll meg. Aki belekerült ebbe a csapdába élete végéig tartozni fog a bankoknak??

És ha ezekkel már foglalkoztunk akkor az egészségügyet (esetleg a fizetés kisebb hányada menjen a munkanélkülieknek, és egyéb fontos dolgoknak és több TB hozzájárulás) illetve az oktatás (felesleges szakok befagyasztása, létszámának csökkenése, minek 25 ezredik ügyvéd, nincs annyi ügy ahány ügyvéd...)

Persze a változás beindulása, jobb esetben felülről kellene elindulni

2015. jún. 5. 11:18
 42/59 anonim ***** válasza:
31%

én is dolgozok... és már Bsc-vel 200 nettót kerestem

biztos orbán kegyeltje vagyok...

2015. jún. 5. 11:37
 43/59 anonim ***** válasza:
89%

Pont elkezdtem nézni a Szomszédok című ungarische teleregény anekdota gyűjteményt.

Most kb '90 karácsony környékén járok.

Akkor jött a szép új világ. Néha le is taglóznak az emlékek.. :)

De azóta,ismételten AZÓTA csak rosszabb lett. És semmit nem haladtunk előre.

De kérdezz meg egy középkorú egyént! ;)

2015. jún. 5. 13:11
 44/59 anonim ***** válasza:
0%

ez amúgy több, mint valószínű, hogy rosszabb lett

én mondjuk pont emlékszem mekkora luxus volt amikor kijött a Swift, most meg akár az új modell is akkora népautó, hogy csak na

a képzetlen embereknek rosszabb, mert nem működik, hogy egy ember munkáját több ember végzi

a kapitalizmus annak jó, aki hajlandó, és tudja is magát képezni , és ez nem azt jelenti, hogy csinálunk egy OKJ-t és adjatok munkát (mielőtt még)

2015. jún. 5. 13:22
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

Előző!Ha a "paraszt" nem dolgozna, az "úr" éhen halna!

Értsd: ha mindenkinek szuper diplomája lenne, ki végezné el a kevesebb végzettséget igénylő munkákat??! A szakmunkás nem egy felesleges rossz, ahogyan azt sok agyoniskolázott hülye képzeli, hanem ugyanolyan fontos dolgozója a társadalomnak, akkor is, ha nem szükséges diploma a munkájához, akkor is, ha a két kezével dolgozik és nem öltönyben.(Eddig érthető??) Nos tehát, mivel fontos és hasznos a munkája, megérdemelné a normális fizetést, amiből emberhez méltóan, kényelmesen tudna élni! Az hogy valaki alacsony végzettségű, még nem jelenti azt, hogy nincsenek igényei és szükségletei.Tudom hogy ezt diplomával baromi nehéz megérteni, feldolgozni, elfogadni, de így van.Majd ha a szakmunkások 99%-a külföldön lesz (mert ott jobban megbecsülik és megfizetik), akkor majd a kényes diplomások belefulladnak a mocskukba? Mert tapasztalataimból kiindulva sajnos azt látom, hogy egy nyomorult kávés poharat nem tudnak elöblíteni maguk után.Pedig ahhoz végképp nem kell a diploma.Mi lesz a bonyolultabb kétkezi feladatokkal?

2015. jún. 5. 17:58
 46/59 anonim ***** válasza:
71%

"Előző!Ha a "paraszt" nem dolgozna, az "úr" éhen halna! "

Nem jól tudod, a paraszt már sokszor halt éhen az úr viszont sosem.

2015. jún. 5. 20:27
 47/59 anonim válasza:
26%
Semmiből nem lesz semmi. Mindennek ára van. Pár éve még a görögökhöz hasonlítottak. Ők most a csőd szélén. Nálunk szó sincs erről. Sőt!
2015. jún. 6. 20:39
 48/59 anonim ***** válasza:
14%
#45 érdekes... Svájcban meg norvérigában működik...
2015. jún. 6. 22:37
 49/59 anonim ***** válasza:
14%
#46 nagyon jól szólt. :)
2015. jún. 7. 11:19
 50/59 anonim ***** válasza:
90%
45-nek tökéletesen igaza van! Felsőfokú végzettség sok mindenhez nem kell. De lassan az utcasepréshez is az kell majd! Akkor viszont bárki seperhet majd...
2015. jún. 7. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!