Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Fidesz...

Mi a véleményetek a Fidesz eddigi 5 éves tevékenységéről?

Figyelt kérdés

2015. jún. 4. 19:25
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
26%

"De én inkább KIMENEKÜLÖK EBBŐL A NYOMOR TANYÁBÓL, nyelvet tanulok, önállósítom magam, összehúzom a nadrágszíjam"

Igazából ha ezeket megcsinálnád, már ezen a nyomortanyán is jobban élnél. Nem a kormány hibája, hogy neked ez a motiváció, egyébként meg egy tanulatlan senki vagy.

2015. jún. 4. 21:55
 32/59 anonim ***** válasza:
89%

Államadósság inyenceknek:

[link]

2015. jún. 4. 22:10
 33/59 anonim ***** válasza:
69%
Az elmúlt 5 év minimum megdöbbent minden normális magyar embert. Teljesen elképesztő milyen nyíltan lopnak, és hazudnak a fidesz politikusai és a haveri körük. A magyar politika eddig is tele volt a korrupt, kapzsi fajtájukkal de a fidesz ezt abszolút kimaxolta, ilyen méretekben abszolút szégyen nélkül és nyíltan vállalva/pofátlanul letagadva ez még sosem működött mint most. A közpénzek ellopásán felül pedig a felesleges baromságokra elköltése szintén. Stadionokra, flancolásra, nemzeti konzultációkra költeni a csilliárdokat halálos bűn, érthetetlen, csak egy lelketlen őrült szórja el ilyenekre egy mienkhez hasonló szegény ország kisembereinek a pénzét. És sokaknak még mindig van pofája az előző kormányokkal jönni, hát mindegyik csak jelenthet a 2/3-os korrupt mutyi fidesznek.
2015. jún. 4. 22:26
 34/59 anonim ***** válasza:
15%
hát akkor kinek a hibája hogy minimálbért keresel? meg hogy nem tanultál?
2015. jún. 4. 22:28
 35/59 anonim ***** válasza:
25%
ide hallak mintha egy ATV-s köpködős habzószájú öregasszony lennél, mint a kedvenc műsorodban :)
2015. jún. 4. 22:32
 36/59 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy minimálbért, vagy a közeli értéket keres, az nem jelenti azt, hogy keveset tanult.
2015. jún. 4. 22:33
 37/59 anonim ***** válasza:
69%
Én vagyok annak a válasznak a szerkesztője, akit csúnyán lepontoztak, mert nem álltam be a többi birka közé szidni a kormányunkat. Vissza térve arra, hogy ki primitív és ki nem, te nagyon alulról súrolod a primitívség határát, csak megtanultál írni és CAPS LOCK-al jelzed azt hogy mennyire határozott vagy. Ja és még le is gyökerezel, mert 3 diplomád van és ebből 2 PhD és a neved előtt van a Habil jelző is. Tényleg nem értem meg, h miért nem tudsz megélni. "Az a fránya kormány." Borzasztó, nem is értem, hogy lehetek ilyen kis naív, hogy meglátom a jó oldalát annak amit csinálnak. Mindenkinek havi 1 misit, de csak akk ha síkhülyevagyok és egész nap nem csinálok semmit!!! Jah és minden külföldi takarodjon haza!!!4!!44!NÉGY!!!!!4!!
2015. jún. 4. 22:34
 38/59 anonim ***** válasza:
17%
#38 na a kérdezőnél nagy összegben fogadnék rá, hogy nem erről van szó
2015. jún. 4. 22:38
 39/59 anonim ***** válasza:
0%
40-es! "Olyan világban élünk, amikor bármi megtörténhet."
2015. jún. 4. 22:43
 40/59 anonim ***** válasza:
0%
37, 40 maradj semleges és írj bölcsességeket, amik igazából feleslegesek. Nem biztos, h a minimál bérért dolgozó 2 diplomát szerzett, de lehetséges. VISZONT Ő DOLGOZIK! Elvállalta, azt amit talált és megpróbál feljebb jutni, több ilyen ismerősöm is van. Csak pár ember nem felel meg senkinek és 50.000-ért közmunkásnak megy, de ha rendesen dolgozna, akk 79.000-ért úgy gondolják nem ér annyival többet.
2015. jún. 4. 23:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!