Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a TEK megéri 13...

Szerintetek a TEK megéri 13 milliárdot évente?

Figyelt kérdés

Nos, egyáltalán nem foglalkoztam eddig a TEK-kel és nem érdekeltek azok a kérdések sem melyek kritizálták és megkérdőjelezték a működését, de ez a cikk kiborított. Lehet csak engem?

Ok, rendben van, hogy a kemény bűnözőktől meg kell védeni az embereket, akikből vagy nincsen sok, vagy nem kapják el őket a TEK-esek, mert csak pizsis kiégett vállalkozókat meg színész egyetemistákat képesek elintézni. Most azonban a TEK főigazgatója azza dicsekedett, hogy a miniszterelnököt és a köztársasági elököt is hatékonyan védte meg, akik elégedettek a munkájukkal. Ráadásúl 13 mrd-ból és ezért a világ leggyorsabb alakulataként tartja maga a főigazgató számon a TEK-et -.-

Komolyan mondom, mintha pszichiátriai kórképpel rendelkező ember nyilatkozott volna, aki az egészséges önkritika és a működtetett csoportja funkciójával sem lenne tisztában ! Az, hogy nyugdíjas tüntetőktől képes megvédeni egy politikust, még dicsekszik is, lehet nincs oka mást felhozni :D. De, hogy saját bevallása szerint ezért a világ legjobb ELIT kommandósai közé tegye a saját bagázsát, hát ez valóban (censored).

"Elmondta, a TEK esetében 10-13 milliárd forintos költségvetésről kell beszélni, amelyből nyolcmilliárd bérköltség"

Jah 13 milliárd Ft van arra, hogy politikusokat védjenek meg nyugdíjas tüntetőkről, de az egészségügyben nincsen 80 ezer Ft arra, hogy vegyenek vagy felújítsanak egy létfontosságú berendezést, melyel ÉLETEKET methetnek meg. Erre nincs, csak beképzelt kigyúrt állatokra

[link]

2015. jún. 4. 18:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

2-es, figy, ha fingot nem értesz egy adott szaknyelvhez, akkor legalább nézz utána, lehet nem néznének hülyének.

Egyébként jól mondta az utolsó, 13 milliárd a teljes rendőrségi kommandós állomány fenntartásáért teljesen normális összeg. Írták is, hogy ebből 8 bérköltség, ami elég szar arány, általánosan elfogadott álláspont, hogy egy fegyveres szervezet költségvetésének max 40%-át illene juttatásokra költeni (maradék 30-30 fejlesztés és működés).

2015. jún. 5. 18:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Még többet is megérne, volt magyarországon mesterlövész verseny, akkor jöttem rá, hogy igen is hasznos a TEK. Az egyik versenyző volt TEK-es volt, a külföldi versenyzők közül is elképzelhető, h hadsereg/kommandós egységekből jöttek, de lehet hobbi szinten is. Bár egy olyan puska kicsit sokba kerül. Móri bankrablás, ha nem mészárlás lett volna, hanem túsz ejtés, akkor is a TEK jött volna PL. Mivel lőjék ki a túszejtőket, vagy komolyabb veszély esetén egy merénylőt a hősök terén vagy bármi. Nem történik semmi, addig örüljünk, de addig is gyakorolniuk is kell és több helyen fenttartani székhelyet nem egyszerű.
2015. jún. 7. 12:22
 13/20 anonim válasza:

Szeretem az ilyen sokat tudó embereket mint a kérdező.

Szerinted a TEK-nek annyi dolga van amit te a tényekbe ,meg a híradóban látsz?????

Gondolkozz már egy kicsit,munkájuk nagy részéröl a hétköznapi embernek fingja nincs.

És ez céljuk is.

2015. jún. 7. 13:03
 14/20 anonim ***** válasza:
13: Az megvan, hogy ezek a "sokat tudó emberek" adják össze a pénzt erre? Ha ők nem fizetnének adót, akkor nem lenne miből teljes állásban Q7-essel furikázni a konditerembe.
2015. jún. 7. 18:03
 15/20 anonim válasza:

14-es.

Ha ezek a sokat tudó emberek nem fizetnének adót akkor börtönbe kerülnének.

Börtönbe ,amit a te és az én pénzemen tartanak fenn.És én inkább a rendőrségre szánnám az adómat,nem a sittesekre.

13-as voltam

2015. jún. 7. 18:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Persze, rögtön kettő kéne belőle. főleg hogy pár éve volt egy K1-féle vetélkedő a sima nyomozok vs. TEK között és a TEK-esek meg lettek szépen f i n g a t v a. Értitek "sima" nyomozók lenyomták őket, ott nincs napi 3 edzés meg mi egymás, a nyomozó az csak ki megy helyszínre napközbe meg az asztalánál űl.....
2015. jún. 10. 18:09
 17/20 anonim ***** válasza:
15: Őőő, hát ha nem fizetnének adót, akkor nem lenne pénz rendőri fizetésre, meg börtönökre se. Elég érdekesen viszonyultok ti ehhez, az adófizető csak csengessen időre, de amúgy meg fogja be a száját, mert ti, a nagybetűs szakemberek majd tudjátok a tutit... Nem ülsz te fordítva a lovon?
2015. jún. 10. 18:53
 18/20 anonim válasza:

17:Egyáltalán nem ülök fordítva a lovacskán,inkább te.

Ok,tegyük fel nem kell adót fizetni,de nincs rendőrség se börtön.

Na melyik lenne a jobb?

De az ilyen "utáljuk a rendőrséget,mert ez a menő" tipusú embereknek hiába magyaráznám.

2015. jún. 11. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:
18: Hol élsz te?! TEK = rendőrség szerinted? Arról van itt szó, hogy aki fizeti a zenészt, az rendeli a nótát jobb helyeken. Úgyhogy jó lenne ebből a szakemberi arroganciából visszavenni és elgondolkozni, honnan is jön az a fizetés.
2015. jún. 11. 15:18
 20/20 anonim válasza:

19:Igen képzeld el ,a TEK a rendőrséghez tartozik.Fogadd el.

Igen,szakemberként talán jobban bele látok ebbe az egészbe,mint te aki a TEK-et csak híradóban láttad.

De mint mondtam nem fogok egy ilyen emberrel veszekedni,aki divatból utálja a rendőröket.Mert ma már ez a menő.

2015. jún. 11. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!