Szerintetek a TEK megéri 13 milliárdot évente?
Nos, egyáltalán nem foglalkoztam eddig a TEK-kel és nem érdekeltek azok a kérdések sem melyek kritizálták és megkérdőjelezték a működését, de ez a cikk kiborított. Lehet csak engem?
Ok, rendben van, hogy a kemény bűnözőktől meg kell védeni az embereket, akikből vagy nincsen sok, vagy nem kapják el őket a TEK-esek, mert csak pizsis kiégett vállalkozókat meg színész egyetemistákat képesek elintézni. Most azonban a TEK főigazgatója azza dicsekedett, hogy a miniszterelnököt és a köztársasági elököt is hatékonyan védte meg, akik elégedettek a munkájukkal. Ráadásúl 13 mrd-ból és ezért a világ leggyorsabb alakulataként tartja maga a főigazgató számon a TEK-et -.-
Komolyan mondom, mintha pszichiátriai kórképpel rendelkező ember nyilatkozott volna, aki az egészséges önkritika és a működtetett csoportja funkciójával sem lenne tisztában ! Az, hogy nyugdíjas tüntetőktől képes megvédeni egy politikust, még dicsekszik is, lehet nincs oka mást felhozni :D. De, hogy saját bevallása szerint ezért a világ legjobb ELIT kommandósai közé tegye a saját bagázsát, hát ez valóban (censored).
"Elmondta, a TEK esetében 10-13 milliárd forintos költségvetésről kell beszélni, amelyből nyolcmilliárd bérköltség"
Jah 13 milliárd Ft van arra, hogy politikusokat védjenek meg nyugdíjas tüntetőkről, de az egészségügyben nincsen 80 ezer Ft arra, hogy vegyenek vagy felújítsanak egy létfontosságú berendezést, melyel ÉLETEKET methetnek meg. Erre nincs, csak beképzelt kigyúrt állatokra
" amit kiegészítettek néhány plusz képességgel"
Tűzokádás, trollikodás képességgel ? Te WOW-ozól? Ez nem egy Pc-S játék :xD
Gondolom a TEK a külföldi speciális rendőralakulatok megfelelője, mint például Amerikában a SWAT, Ausztriában az Einsatzkommando Cobra (EKO Cobra), vagy Németországban a Grenzschutzgruppe 9 der Bundespolizei (GSG 9). Éppen ezért én úgy látom, hogy szükséges egy ilyent fenntartani minden országban.
Nem értem, hogy miért hiszi még mindig mindenki azt, hogy a TEK a Fityisz magánhadserege lenne... Mert marhára nem úgy van; és egy ilyent fenntartani bizony nem két fillér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!