Barátnőm nagyanyja nem akar a jobbikra szavazni, ezt el is fogadnám, de azért nem akar, mert a jobbik kommunista! Ezt szerintetek honnan?
Terjeszti ezt valaki róluk?
A jobbik a kommunista aki azon küzd, hogy egyenlően kezeljék a kommunizmus áldozatait a holokauszt áldozataival?
"A jobbik a kommunista aki azon küzd, hogy egyenlően kezeljék a kommunizmus áldozatait a holokauszt áldozataival?"
Bár ezzel nem a kérdésre válaszolok de szerintem nem kéne egyenlően kezelni. A kommunizmusnak kb 100millió áldozata volt. A Holokausztnak 271 301(kettőszázhetvenegyezer háromszáz egy). Igaz hogy ez is nagy szám de szerintem egy százmilliós mészárlással nagyon is nem áll arányban.
jelenleg a holokauszt folyik minden csapból és az van "istenítve", a kommunizmusról nincs szó szinte. Ha egyenlően kezelik a kettőt, bár áldozatok számában nem egyenlő, de akkor én már megnyugszom.
Egyenlőség alatt arra gondolok, hogy nem csak a holokausztot kezelik kiemelten. vagy ne kezeljenek semmi múltbeli katasztrófát kiemelten, vagy kezeljék mindet úgy.
amúgy az áldozatok száma mind1, h hol volt több, ugyanúgy emberek haltak meg.
amúgy holokausztnak hivatalosan volt szintén többmilliós áldozata. Hogy valóban volt e holokauszt, vagy a számok stimmelnek e, erre most nem szeretnék itt kitérni, más téma lenne teljesen.
"A jobbik a kommunista aki azon küzd, hogy egyenlően kezeljék a kommunizmus áldozatait a holokauszt áldozataival?"
Bár ezzel nem a kérdésre válaszolok de szerintem nem kéne egyenlően kezelni. A kommunizmusnak kb 100millió áldozata volt. A Holokausztnak 271 301(kettőszázhetvenegyezer háromszáz egy). Igaz hogy ez is nagy szám de szerintem egy százmilliós mészárlással nagyon is nem áll arányban.
Én sem azt mondtam hogy azonosak az arányok.
Aki áldozat annak mindegy hogy a 100ból 1, vagy az 1000ből. De csak azt akartam megértetni, hogy a mi számunkra a kommunizmus sokkal közvetlenebb és nagyobb számú áldozatot követelt.
jah mellesleg ha beszélgetnek róla, akkor be kell fognia a fölét és pa-pa-pa-pa? vagy hogy képzelted ezt ,a "mi köze" dolgot?
hihetetlen, hogy ilyenekbe kötsz bele.
Nyugalom, az én nagymamám azért nem akar a Jobbikra szavazni, mert szerinte védik a cigányokat. Vicces, nem?
Amúgy, nem vagyok jobbikos, apám győzködte őt. Én ennél sokkalta elfogadhatatlanabb síkon szeretem szemlélni a dolgokat.
védi a cigányokat, azokat akik dolgozni akarnak és tisztességesen élni, de amúgy...
szal érted, ekkora hazugságokat terjesztenek róluk?
nem az a bajom, hogy nem szavaz rájuk, az a saját döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!