Eddig nagyjából 200 ezren küldték vissza a nemzeti konzultálciót. Szerintetek miért nem küldik vissza nagyobb számban?
Az első nemzeti konzultációs kérdőívet is alig kilencszázezren küldték vissza, pedig akkor még messze népszerűbb volt a Fidesz.
A többség azért valahol érzi, hogy igazából tesz a véleményére a kormány, és ez csak a fideszesek "játéka".
A netes felületen meg bárki bármiyen kamu adatokkal akárhányszor szavazhat.
Na ezért nem küldik a leveleket se vissza, mert vicc az egész.
Mi nem is kaptunk ilyen levelet, de amúgy sem küldtem volna vissza - mindenképpen figyelmen kívül hagyják azokat, amelyek az ő álláspontjukkal/szándékukkal szemben állnak.
Mondjuk így, hogy nem kaptam félek, hogy a nevemmel visszaélve ők maguk fogják kitölteni és leadni.
Én nem is kaptam. Letiltattam az adataim az ügyfélkapun.
Egyébként vicc az egész. Az meg, hogy neten is ki lehet tölteni az meg vicc a köbön. Nem kell semmi csak egy email. Akinek van emailje az kitöltheti tök mindegy hol él, milyen állampolgár, ki az anyja, ki az apja.
Csak be kell jelölnie, hogy ő magyar. Az ugató kutya nem ellenőrzi hogy tényleg az e vagy esetleg sumér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!