Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Ezt ti is önellent...

Jobbikosok! Ezt ti is önellentmondásnak gondoljátok?

Figyelt kérdés

Aki nem jobbikos de tapasztalt a témában az is írhat de legfőképp jobbikosok válaszát várom.

Akkor mesélem:a Facebookon önellentmondásokat találtam.

Ez az önellentmondás a bűnözéssel kapcsolatos.

Tehát kb.1 hónapja Facebookon olvastam a cigánybűnözésről és elolvastam az alatta lévő hozzászólásokat.

Pontosan már nem emlékszem,hogy mit írt az egyik kommentelő de megpróbálom idézni:"Retkes koszos cigányok kikéne irtani a koszos söpredék fajtátokat"

Ehhez hasonlókkal szidta a cigányokat nagyon erőteljesen.

Amivel nem is volt bajom de megnéztem a Facebook profilját ahol egy hatalmas önellentmondást találtam.

Ez az ember aki nagyon erőteljesen szidta a cigányokat azzal menőzött a profilján ő és a hawerjai nagyon kemény bűnözők és gengszterek,írta,hogy stricik meg drogdílerek is és sok törvényt megszegtek.

A többi hawerjának is megnéztem a profilját és az ÖSSZES kiírta,hogy mennyire utálja a cigányokat de közben ők is azzal büszkélkedtek,hogy kemény gengszterek meg menőnek tartják a striciséget,kábítószerkereskedelmet,valamint a nézésükön és a pózolásukon is látszott,hogy gengszterek vagy annak akarnak tűnni.

Na most megmagyarázom,hogy ezt miért gondolom önellentmondásnak:a cigányoknak ugye kb. 90%uk kultúrálatlan,dologtalan,bűnöző életmódot él,lop,csal stb.

És ugye ezért utálják őket.

Tehát aki MAGYAR FEHÉR ember és mondjuk nem dolgozik csak a segélyt várja,bűnöző akár gengszter,strici,drogdíler,tolvaj stb. akkor az saját magának mond ellent ha utálja a cigányokat mert ő is azt a viselkedést csinálja amiért őket utálják.

Tehát az,hogy én utálom a cigányokat de úgy élek mint ők pl.bűnöző,dologtalan vagyok akkor az önellentmondás!

Mert egy olyan viselkedésért gyűlölöm őket amit én is csinálok????

Ti jobbikosok ugye elítélitek azokat is akik magyar,fehér létükre bűnözők,dologtalanok,gengszterek,kábítószerkerekkedők stricik stb.???

2015. máj. 31. 10:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak utáljuk őt.
2015. máj. 31. 10:32
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

A prolik már csak ilyenek. Mindenhol vannak prolik, nem csak a Jobbiknál.

Egyébként a szembe-szomszédom se semmi. Gyakorlatilag csalással annyi segélyt vett fel az elmúlt évtizedben, amennyit még egy cigány is megirigyelt volna, aztán fehér és magyar. Ebben az országban szinte mindenki bűnözik ilyen-olyan módon, csak a cigánybűnözés az látványosabb és sokkal agresszívabb.

2015. máj. 31. 10:35
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Megtudnád nekem mutatni ezeket az adatlapokat?
2015. máj. 31. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

A sötét paraszt réteg megtalálható az összes párt szimpatizánsai között.

Amúgy meg miért ne ítélném el a fehér bőrszínű bűnözőket ugyanúgy mint a sötétebb színűeket? A Jobbiknak pont az a célja, hogy megszűnjön ez a kettős mérce a törvény előtt is. Ha ebből a szemszögből nézzük, akkor a Jobbik máris kevésbé rasszista mint a cigánytutujgató baloldal.

2015. máj. 31. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Elso sorban elegge beteges ez,hogy a kommenteket nezegeted.

Kivancsi lennek en is,hogy milyen adatlapik ezek es hany evesek ,akik ilyen gyerek modjara viselkednek.

A lenyegen nem valtozat..a ciagny egy eloskodo parazita.

2015. jún. 1. 06:27
 6/12 anonim ***** válasza:

"Ti jobbikosok ugye elítélitek azokat is akik magyar,fehér létükre bűnözők,dologtalanok,gengszterek,kábítószerkerekkedők stricik stb.???"

Nyilván, de szerintem nem kell ezt így túlbonyolítani. Találtál egy trollt a neten, vagy egy 12 éves kis unatkozó gyereket, aki mindenhez odaböfög valami provokatívat.

2015. jún. 1. 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:
37%
Hajrá Jobbik:)
2015. jún. 5. 11:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól hogy X és Y is utálja Z-t, még X utálhatja az Y-t is. Most ez elég ovis hasonlat, de ne aggódj, akik tényleg nagy bűnözők stb. amiket felsoroltál, nem mutatják ki facebookon, lehet fenn sincsenek..
2015. jún. 5. 17:04
 9/12 szántóvető ***** válasza:

azt nem írtad hogy az általad említett kommentelők melyik párt szimpatizánsai.a bűnözést elítélem faji hovatartozástól függetlenül.

gondolom azzal is tisztában vagy hogy a Jobbik a halálbüntetés visszaállítása mellett van és emellett ki is áll míg a többi párt emberi jogokra meg eu-ra hivatkozik.mit szólsz ehhez kérdező?

2015. jún. 12. 13:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Én azokat ítélem el, akik a havert w-vel írják. Fogalmazás alapján felnőtt ember, külalakra 12 éves kislány. Utóbbi esetben kérdés, mit keres itt...

A kérdésre válaszolva: A párt továbbra sem egyenlő a szimpatizánsaival.

2015. jún. 22. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!