Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Önök szerint Magyarországon...

Olgika kérdése:

Önök szerint Magyarországon fognak kártérítést kapni a szervezett zaklatás célszemélyek és családjaik?

Figyelt kérdés
Már a szabadulás is igen nehéznek mondható, úgy gondoltam megkérdem esetleg akinek tapasztalata van, vagy ért hozzá, mire lehet számítani. És nem akarok ünneprontó lenni. A remény hal meg utoljára, remény van, marad.

2015. máj. 29. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Drábik és Molnár egy agybeteg pasas. Nem kell az ostobaságaikra hallgatni.
2015. máj. 29. 18:28
 12/18 A kérdező kommentje:
El nem tudják képzelni mit éltem át, leborultam hogy három év szenvedés után megtaláltam Molnár F. Árpád egy cikkét, Isten áldja Őt is Dr. Drábikot is! Önöket is!
2015. máj. 29. 18:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Van sci-fi, meg ufó, meg ezotéria kategória, miért ide szemetelsz a hülyeséggel?
2015. máj. 29. 20:04
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
skizofrénia
2015. máj. 29. 23:27
 15/18 anonim válasza:
100%
Mik vannak.
2015. máj. 30. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha a röhögéstől leesek az ágyról és szétzúzom a földön a koponyám, vagy a tüdőmben elpattan valami fontos ér, akkor kit perelhet a rokonság? Drábikot, Molnárt vagy a kérdezőt?
2015. máj. 30. 17:21
 17/18 anonim válasza:
55%
A sátán tengelyhatalma!
2015. máj. 30. 19:40
 18/18 kovacsattila1991 válasza:
48%
Sajnos én is ebben szenvedek. Az utóbbi 6 hónapban nehéz volt emberek közé mennem. Igen gondolatolvasás. Sőt a Viber Facebook üzeneteimet hívásaimat is blokkolták úgy ahogy akarták. Volt hogy kifogytam a pénzből,és munkát akartam váltani.Nem kaptam visszajelzést sehonnan. Az egyik telómat is el akartam adni,mert akkor már nagyon nem volt pénzem. Ja ez Bécsen történt. Természetes el is fogyott a pénzem,de az utolsó nap mikor értem kellett jönni,és elindultunk akkor megjelent úgy 5 üzenet a Face egyebek mappából egyszerre. De amúgy nem is tudom megnyitni telón... Egyszer csak megjelent. Na itt kezdődött el. Már az úton is furán ereztem magam,igaz akkor még nem volt nagy gond. Akkor még csak azt hittem hogy bolond vagyok és a véletlenek műve. Hazaérkezésemkor minden megváltozott. Mindenki máshogy viselkedett velem. Anyám apám a családom,mindenki. Az első este egy asztali beszélgetésnél leesett az állam. Teljesen értelmetlen számomra extrém kellemetlen doldogrol kezdtek el beszélgetni velem. Az éjszaka zokogással végződött számomra,és elindultam a nagyvilágnak... Egészen egy napig tartott.Második nap este ismét volt egy esti beszélgetés. Fülem hallatára olyan kínos titkaimat mondtak ki nekem,amiket csak is de csak is én tudhattam.. Reakcióm természetesen ismét csak rosszullét. Ilyen véletlenek nem léteznek.. Tudtommal hallási hallucinációk nincsenek,főleg olyanok amik mondjuk úgy sokáig tartanak és beszéd formájában tisztán hallom. Na meg látom is.Minden áldott nap ellegyintve idézgettek a gondolataimbol egészen konkrét dolgokat. Ez ment 6 hónapig. Most mondjuk csend lett hála az égnek. Kezdtem úgy érezni így nincs értelme élnem. Nem azt mondom hogy vége,de most nem tartanak nyomás alatt.Gyógyszerekre akartak rávenni,de hála az égnek nem szedtem be egyet sem.Magától vége lett. Ja Attila vagyok egy 25 éves pincér. Vagyis eddig dolgoztam. Most filózok mikor jön vissza ez a szenny kínzás. Ha hosszabban vége lesz akkor irány ismét dolgozni.
2016. aug. 26. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!