Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem dühít ennyire,...

Csak engem dühít ennyire, hogy a FIDESZ diadalittasan állítja, hogy több, mint 4 millióan dolgoznak Magyarországon?

Figyelt kérdés

Azt állítják, hogy az építőipar, élelmiszeripar, vendéglátás és mezőgazdaság ad munkát az embereknek...

Ennyire hülyítik a népet???

2015. máj. 28. 22:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell azt a népet hülyíteni, elég hülye az már. Nincs igény nyugati kapitalista pártra, mert az liberális lenne, az meg tudjuk, hogy szitokszó. De azért az Audi kellene, meg a fél milliós fizetés. Csak mindezt úgy, hogy kommunista populista gazdaságpolitikát folytat az egész ország.

Ez kb olyan, mintha egy ember felakarna jutni a holdra, de ő biciklivel akarja elérni azt, mert ő hisz abban, hogy tud repülni vele.

2015. máj. 28. 22:17
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
Egyébként abból is lehet tudni, hogy a GYIK fideszes, mert az ilyen férgeknek nem tiltja a hozzászólás jogát mint ez az ordibáló itt felettem, aki csak provokálja a népet itt.
2015. máj. 28. 22:21
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
A fideszt és az mszpt is falhoz kellett volna állítani...
2015. máj. 28. 22:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Ja, a magyarokat nem kell már hülyíteni. :D
2015. máj. 29. 06:17
 5/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
Jah. Pontosítva: 4 milliónak van munkahelye, de hogy a fele sem dolgozik, az biztos.
2015. máj. 29. 07:59
 6/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy papíron több, mint 4 milliónak van munkája, de az nem jelenti azt, hogy ennyien valóban dolgoznak is. Én pl nem tudtam még úgy közmunkás mellett elmenni az utcán, hogy ne egy padon üljön bagózva, vagy az út mellett a fűben heverésszen. (mert ugye ebben a 4 millióban ők is benne vannak)

A kérdező által említett négy terület valóban ad munkát az embereknek, de közel sem annyit, mint kellene, vagy ahogy sokan gondolják

2015. máj. 29. 08:31
 7/14 anonim ***** válasza:

"Nincs igény nyugati kapitalista pártra, mert az

liberális lenne, az meg tudjuk, hogy szitokszó. "

Láttuk már a híres nyugatot, a kapitalizmust, meg a liberális bohóckodást, 8 év alatt más nem történt csak segélyosztás, adónövelés meg a gazdaság leépítése(ugye ezek mind kapitalista elemek)

A nyugat pedig asszisztált hozzá, illetve egyszer nem láttam, hogy egy liberális is felállt volna(akár itt a gyakorin), hogy "gyerekek, ez nem liberális felfogás"

Hanem csak ment a "jaj hát ne mondjuk már, hát olyan nyugatiak vagyunk és minden olyan jó, amit a ballib MSZP csinál, hogy az már pofátlanság".

Persze erre már a liberálisok nem emlékeznek, olyan fura.

2015. máj. 29. 09:29
 8/14 anonim ***** válasza:

7-es: Amit gyurcsány csinált meg a többi szdsz-es, annak nem sok köze van a gazdasági liberalizmushoz.

Úgyhogy maradj csak csendben.

2015. máj. 29. 10:56
 9/14 anonim ***** válasza:

"7-es: Amit gyurcsány csinált meg a többi szdsz-es, annak nem sok köze van a gazdasági liberalizmushoz.

Úgyhogy maradj csak csendben."

Neked kellene csendben maradnod, mert arra is képtelen vagy, hogy felfogd mit írtam.

2015. máj. 29. 12:20
 10/14 anonim ***** válasza:

Gyúrcsányok mindenütt!

Rettegj!

2015. máj. 29. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!