Mit szóltok hozzá, hogy a Jobbik megszüntetné a 6 évfolyamos gimnáziumokat? Csak szakmai érveket, ha lehet!
A programjukban olvastam, mielőtt valaki nekem esne.
Lehet, hogy a Közoktatás rovatba kellene feltennem.
amit a 15:23-as felvet az kicsit más probléma, az egy iskolában lévő különböző tagozatok
sok helyen van ilyen, én se tartom jó ötletnek
Neked még nem tűnt fel a Jobbik programjának a fő alapeleme?
Ígérd a jelenlegi helyzet ellenkezőjét, tök mindegy, hogy van-e értelme.
Tehát mondjuk multik helyett kkv-k. OK, ennek még értelme is van.
Nyugati orientáció helyett keleti orientáció.
Stb.
6 évfolyamos gimik helyett 4 vagy 8.
Az az alapkoncepciójuk, hogy a jelenlegi helyzet szar, tehát mindent változtassunk meg!
Egy olyan dolgot mondj, amit nem akarnak megváltoztatni!
kértem, hogy maradjunk a szakmai meglátásoknál
köszi szépen :)
"amit a 15:23-as felvet az kicsit más probléma, az egy iskolában lévő különböző tagozatok "
nem erre gondoltam.
egy iskola, az nem csak tanítás, hanem sokkal több. menza, könyvtár, iskolai rendezvények stb.
szerintem 6 éves korkülönbség ebben a korban rengeteg. nem lehet őket egy kalap alá venni.
de a tanároknak is másoknak kell lenni. nem lehet ugyanazzal a metodikával tanítani egy 12 évest, mint egy 18 évest. ha meg külön tanárokat használsz, külön infrastruktúrát kreálsz a "kicsiknek" és a "nagyoknak", akkor mi értelme egy intézményként kezelni?
értelek
de ha te már a 4 év különbséget is soknak találod, akkor milyen középiskolai modellt képzelnél el?
szerintem a 6 év még kezelhető
de a 8-at pl. ezért sem tartom jónak, írtam is
Én a 8 osztályos gimit is megszüntetném, én odajártam, és háááát....mondjuk 2 év után otthagytam, átmentem sima általánosba, és rá kellett jönnöm, hogy alapvető dolgokat nem tanítottak nekünk ott(Pató Pál úr, vagy akár mondhatnám a történelmet, amit 2 év alatt nem tanultunk)...Fizikából meg olyat vettünk, amit a sima általánosban a 8. osztályosok!Persze 6., 7. osztályos tananyag kimaradt!:S
Én a gyerekemet nem engedném se 6 se 8 osztályos gimibe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!