Tehát, a pasi lebuktatott pár véresszájú, a végén már gyilkolni is kész terroristát( a sokak szerint, Novák Előd jobbik-alelnök által szerkesztett kuruc szerint hazafiakat, az agyam eldobom ) és még ő a szemétláda? Milyen világ lesz itt? Aki nincs veletek, az ellenetek van?
Én elvből nem válaszolok olyan embernek, aki a pasi" szót használja.
2010. febr. 26. 15:54
12/17 anonim válasza:
Ne haragudj, te "normális magyar" , de ha te minden jobbikost szeretnél börtönbe küldeni, akkor én kikérem magamnak a "normális magyar" kifejezést. Ugyanis aki mások politikai nézetei miatt akarja őket börtönben záratni, az nem lehet "normális magyar" . Ennek inkább ÁVH-szaga van. A normális magyar szerintem egy élhetőbb világot akar magának a saját hazájában és nem a másik kárát akarja.
2010. febr. 26. 22:07
13/17 anonim válasza:
Utolsó elemezd a mondatomat. A Radikális jobbikosokat.
2010. febr. 26. 23:46
14/17 anonim válasza:
nézz utána a radikális jelentésének!nincs benne semmi negatív csak sokan kötik a média buta uszítása során gonosz dolognak.
2010. febr. 26. 23:57
15/17 anonim válasza:
23:46-nak.
Elemeztem a mondatodat és sejtettem, hogy ebbe az egy szóba fogsz belekötni, hogy radikális. A radikális szó jelentése: alapos, gyökeres, mélyreható; szélsőséges. Ha én magam nem ilyen lennék a munkámban, hát tuti kirúgnának. Akkor ez miért baj, ha egy párt is ilyen? Az a baj, hogy a magad fajták (és ezt esküszöm, nem sértésnek szánom) valahogy másképp gondolkodtok, illetve szerintem nem is gondolkodtok, csak talán hiszékenyek vagytok és emiatt nem látjátok teljesen reálisan a körülöttetek zajló világot. Ha az én mentoromról kiderülne, hogy hazudott nekem és szándékosan félrevezetett, hát az rögtön a kapcsolatunk végét jelentené, míg Ti kimagyarázzátok őket és tovább hisztek nekik. Nem mondom, hogy Jobbik. De akkor mi? Annyira hisztek az EU-ban, akkor miért nem hiszitek, hogy a Jobbikkal szembeni téveszméteket (fasizmus, stb) nem fogja a Jobbiknak megengedni és ezen kívül pedig nem hiszem, hogy meg lehet őket szólni (de ezért sem, mert csak a balosok akasszák rájuk). Egyébként pedig a kaszálón is akkor lesz kövér a fű, ha előtte tarlóra égetik a földet...
2010. febr. 27. 00:53
16/17 anonim válasza:
Ha te szélsőségesen a legjobb munkaerő vagy, akkor neked kellene a legjobban keresned, és nem érdekelne, h a jobbik van-e hatalmon... Vagy, ez is a gonosz nagytőkések butasága? Vegyétek észre, a jobbik kb a 20 évvel ezelőtti állapotokat akarja. Az ok, hogy 10 évig nem fejlődtünk, de most azt a 10-et, amiben történt vmi, azt is el akarjátok dobni?
2010. febr. 27. 00:56
17/17 anonim válasza:
Nem panaszkodom a fizetésemmel kapcsolatban, mivel én találtam ki amit csinálok. Azért érdekel, hogy ki van és ki lesz hatalmon, mert a saját ötletem és saját munkám után amivel a társadalom egy bizonyos területével foglalkozókat gazdagítom, közel 70% adót fizetek be és nem kapok vissza semmit!!! Ha azt mondom, hogy megbeszélem a társakkal és kivisszük a céget az országból, akkor pedig azt kapom, hogy az ilyenek miatt megy tönkre az ország. Hát én még csak tettem le az asztalra, amiről a balosok (mert ugye ők voltak, vannak kormányon) csak elloptak! A 20 évvel ezelőtti állapotokat nem az ország akarta? Akkor nem volt baj? Egyébként ezzel a mondatoddal nem értek egyet. Abban viszont van igazság, hogy egy 10 éves alapozást kár lenne eldobni, de sajnos ez nem az a 10 év. Te nem értesz azzal egyet, hogy egyre többet lopnak a hatalmon lévők? Megengedhető egy miniszterelnöknek, hogy offshore cége legyen??? Így mit várhatnak tőlünk? Akkor már inkább tényleg a Jobbik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!