Mit gondoltok erről jobbikosok? Mi a jobbik válasza erre? Reagáltak már rá?
2015. máj. 24. 13:15
1/5 anonim válasza:
"Nyílt levélben kéri számon a Jobbikot alapítványának kifizetései miatt a PM"
Ezt nem értem. Ki fizettet ki mit? (rossz a hangszóróm, nem tudom meghallgatni).
Én úgy gondolom, hogy valamelyik párt alapítványának kifizetéséért senkit nem lehet számon kérni.
Kérlek írd le mit tett a jobbik, és hogy erre hogyan reagál az PM és mit kér számon tőle. És akkor tudok jobbat válaszolni.
2/5 A kérdező kommentje:
Egy rakat olyan szervezetet támogattak akiknek még a jobbiknál is súlyosabb rasszista botrányai voltak.
2015. máj. 24. 15:20
3/5 anonim válasza:
PM nem is csinál mást, csak minden héten bengyög egy nácizást.
Na amúgy pont ezekről a vadhajtásokról beszélt Vona Gábor, amiket ez a fickó idéz. Úgyhogy igazából nem mondott újat. Aki szereti Vonát az ezután is szeretni fogja, aki nem, az pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!