Jobbikosok, mit gondoltok az EU tagságról?
Én is az vagyok, nekem a véleményem az, hogy egyenlőre, rövidtávon nem szabadna kilépni.
Erre vannak racionális érvek is.A magyar gazdaság most nullán áll, meg kellene erősítani.
Ha sikerülne, hosszútávon lehetséges lenne a kilépés.Illetve, a tagság szabadkereskedelmi egyezményre való cseréje.
Illetve, attól is függ, hogy az EU mennyire kezdi el nyomni ezeket liberális, nemsemlegesítős,transzvesztita, bevándorló imádó hülyeségeket.
Amint változtatna ezen a hozzáálláson, máris eggyel kevesebb ok lenne a kilépésre.
De, sok jót nem remélek, mivel jelenleg az Európai Néppárt van többségben és ők alig különböznek a S&D frakciótól.Gyakorlatilag ugyanaz az irányvonal.Alig lehet megkülönböztetni az S&D-t meg az EPP-t.
Az Alde meg még ezeknél is rosszabb lehet.
Jörg Haidert is szívatták rendesen, igaz, az ő idejében még az S&D volt a domináns frakció az EU-ban.
Nem vagyok jobbikos, ezert mondom hogy az EUbol valo kivalas egy minden alapot nelkulozo, irrealis jobbikos fantazmagoria. Baromsagnak is mondhatnam.
Kezd erre rajonni Vona is egyebkent. Mar csak azt kell kitalalnia mit csinaljon Morvaival meg a kisnovakkal meg a tobbi eu-ellenes droiddal.
"az EU mennyire kezdi el nyomni ezeket liberális, nemsemlegesítős,transzvesztita, bevándorló imádó hülyeségeket. "
Ja igen: az EU csak a ti fejetekben nyomja ezeket. Amugy nem.
"Ja igen: az EU csak a ti fejetekben nyomja ezeket. Amugy nem."
Igenis nyomja.
Transzi az EU egyik alapintézményében:
A külső bevándorlást pedig a legtöbb, vezető nyugati politikus támogatja, ahelyett, hogy a saját népük demográfiáját hoznák helyre.
"tipikus jobbikos forditott logika: amennyiben nem allitjuk falhoz a melegeket, transzvesztitakat, bevandorlokat, akkor maris "nyomjuk" oket."
Ez még semmi.
Nekem az a kedvencem, amikor rád fogják, hogy te is közülük való vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!