Fideszesek, ti mivel magyarázzátok a vasárnapi zárvatartást?
Itt van néhány általános indok:
Együtt legyenek a családok - A legtöbb bolt, hogy minél kevesebb legyen a veszteség, hamarabb nyit és később zár. Tehát mikor a szülő elindul dolgozni a gyerekek MÉG alszanak, mikor hazajön MÁR alszanak.
Menjen a nép templomba - aki hívő, az eddig is ment, aki meg nem, az nem fog emiatt
Ha van még valami, légyszi írjátok meg, mert érdekel, hogy meg tudjátok-e magyarázni!
3-as
"Nekem teljesen mindegy hogy zárva van a bolt, vagy nyitva. Meg tudom oldani máskor is a bevásárlást, vasárnap eddig sem mentem boltba, ezután sem fogok. Nem tudom mit kell mindenen ekkora patáliát csapni"
Attól, hogy te nem jártál el vasárnaponként vásárolni, attól még az ország 2/3-a igen, lefogadom, hogy vidéken élsz...itt pesten, egy kikapcsolódási forma volt a vásárlás és a plázába járás, az, hogy te antiszoc életet élsz és vasárnap nem mozdulsz ki a négy fal közül az meg egyéni szoc. problem.
A másik ami meglepet, hogy régen heti 5 napot dolgoztak az emberek, na most már heti 6-ot, mivel a szombaton már nem délig meg 1-ig vannak nyitva, hanem este 8-ig.
"egy kikapcsolódási forma volt a vásárlás és a plázába járás, az, hogy te antiszoc életet élsz és vasárnap nem mozdulsz ki a négy fal közül az meg egyéni szoc. problem."
Budapesten élek, elég nagy gond, ha az emberek a plázákban tudnak "kikapcsolódni". Nem vagyok antiszociális, sőt, rengeteg barátom van, eljárunk kirándulni, színházba, étterembe, természetbe, stb, de semmiképp se a pláza az aduász. Elég nagy szégyen a társadalomra nézve, hogy csak a bevásárlóközpontokban tudják jól érezni magukat, amikor rengeteg kultúrális feltöltődési lehetőség van.
Az meg nem kifogás, hogy sokan 6 napot dolgoznak, mert akkor is kell lennie időnek bevásárlásra. Csak akkor nincs időd, ha nem is akarod hogy legyen. Keresztszüleim 12 óráznak, mégis van idejük a bevásárlásra, úgyhogy ez a nincs idő duma, csak üres fecsegés.
"A másik ami meglepet, hogy régen heti 5 napot dolgoztak az emberek, na most már heti 6-ot, "
És ez miért a kormány hibája hogy képtelen vagy eltartani magad és a családod 5 napi munkából? Mindenki előtt ott a lehetőség arra, hogy ne kelljen 6 napot dolgoznia. Persze ehhez befektetés kell a jövőbe, de az ugye már sokaknak nem megy, csak a sült galambot várják.
az haggyán
de mivel magyarázzák a 22óra utánit?
Sok kommancs most szidja a Fidesz a vasárnapi zárvatartásért, pedig a desokkaljobbvolt Kádár-rendszerben is szombat délben bezárt a Közért, és hétfőn reggel nyitott ki.
Ez is csak egy gumicsont. Senkinek nem tűnt fel, hogy a Paks II-t szorította ki a médiából, közbeszédből?
"Sok kommancs most szidja a Fidesz a vasárnapi zárvatartásért, pedig a desokkaljobbvolt Kádár-rendszerben is szombat délben bezárt a Közért, és hétfőn reggel nyitott ki. "
Így van!
Na most 89-ben éppen ezzel a rendszerrel szakítottunk. Kedves(?) kormányunk pedig most éppen ehhez tér vissza, méghozzá igen sok mindenben.
Ha nem vennéd észre, Orbán éppen most építi vissza azt a "desokkaljobbvolt Kádár-rendszert", és teszi tönkre mindazt, amiért az egész "rendszerváltás" történt.
Régóta mondom, hogy Orbánnak az volt az egyedüli baja a Kádár-rendszerrel, hogy nem ő volt Kádár.
De lassan eléri ugyanazt a szintet.
A sok hülye meg még tapsol is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!