Mivel zsarolta meg a kdnp a fideszt, hogy megszavazták a vasárnapi zárvatartást?
# 4
Most majd nem kell bemenned vasárnap, ne aggódj. Lehet, hogy egyáltalán nem kell majd menned, mert te leszel az akit kirúgnak emiatt.
Akkor majd rengeteg időd lesz a családodra. Ennek én szívből örülök, hiszen ezt akartad.
Remélem te sem fogsz majd akkor köpködni a gonosz multira aki elvette a megélhetésedet!
4: Nagyon sokan vannak, akik kereskedelemben dolgoznak és ellenzik a vasárnapi zárva tartást, mert diákok, vagy kell nekik a plusz pótlék.
Érdekes, hogy sokan lazán bezáratnak mindent, ahelyett, hogy a normális munkavállalás feltételeit követelnék ki, hogy a dolgozók rendesen legyenek bejelentve, tisztességes bért és vasárnapi pótlékot kapjanak, továbbá a hétvégi munkavállalást tisztességesen intézzék: korrekt beosztással, nem minden hétvégére és amikor mégis dolgoznak, akkor megfelelően kompenzálják érte.
Én hétfőtől péntekig dolgozom, ha bármit el akarok intézni, ahhoz szabadságot kell kivennem, engem nem zavarna néha-néha hátévégi munka, a családi életet pedig megoldanám a következő nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!