Miért gyakoribb a homofóbia az erősen "nemzeti érzelmű" embereknél, mint a társadalom többi részén?
Az antiszemitizmust meg a rasszizmust megértem mert azoknak van köze a származáshoz (bár én egyiknek sem vagyok a híve) viszont annak, hogy valaki meleg vagy hideg, annak végkép semmi köze ahhoz, hogy valaki a magyar néphez tartozik-e vagy a szlovákhoz vagy izraelihez...
légyszi ilyen válaszoktól, hogy "de hát én nem is vagyok homofób meg antiszemita, meg a nemzeti érzelmű haverjaim sem azok" kíméljetek, ismeritek a mondást, "akinek nem inge ne vegye magára"
egyszerű.
elnézést, de az átlag magyar buta, szűk látókörű és frusztrált. a magyarok közül meg az lesz „nemzeti érzelmű”, aki még rosszabb is az átlagnál.
lehet itt udvariaskodni, de az ilyen emberek többsége egyszerű, mint a szög. nézd meg, itt is miket írnak egyesek „kihal az emberiség” , a melegfelvonulás résztvevőit azonosítja az összes meleggel, „betegek” meg a szokásos ostobaságok.
a nemzeti érzelmű emberek zöme buta, tanulatlan, életével elégedetlen ember, akiknek bűnbakokra van szüksége, meg arra, hogy fröcsöghessen.
Az utolsónak meg teljesen igaza van. A nagy gond az, h ezek az emberek nem tájékozódnak, olvasnak, sőt még büszkék is arra, hogy tudatlanok, csak 2 böfögés között b-ziznak egyet.
összefoglalva: nyilván nem a kiegyensúlyozott, intelligens, empatikus emberekből lesz nemzeti érzelmű ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!