Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora bajban van az ország?

Mekkora bajban van az ország?

Figyelt kérdés

Nem akarom egyik oldalra sem kenni. Hibás itt mindenki.

Mekkora a baj?

Az egészségügyben. Azt mondják pár év múlva maga az ellátás kerül veszélybe!

H a sokan mennek külföldre,sok a közmunkás és kevés gyerek születik kinek az adójából fog bármi is működni?

Ha nem építünk öntözőrendszer akkor mi lesz az agráriummal? Az országban már most lehet 20-25 millió embernek ennivalót termelni,de nálunk egyre többen éheznek. Ráadásul ezt valószínű kedvezőtlenül foga az éghajlatváltozás befolyásolni.

2015. máj. 17. 21:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

"Orbán Nagyúr csak 100 milliárdból költözik a Budai Várba, ez minden egyes magyar emberre számítva 10 ezer forint, ami egy 4 fős család esetében 40 ezer.

Most gondolkodjatok el szépen, hogy ti inkább mire tudtatok volna költeni 40 ezer forintot, aztán gondoljatok arra is, hogy ez a 100 milliárd forint aprópénz a többi lenyúlt ezermilliárdokhoz képest.

"

Az a baj, hogy Orbán nagyúr sleppje önmagában többet adózik, mint amit az a réteg összesen, akinek 40 ezer forint elképzelhetetlenül nagy összeg.

2015. máj. 17. 21:48
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Orbán Nagyúr sleppje semmit nem adózik. Ezen jobb lenne elgondolkodni.
2015. máj. 17. 21:49
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"Tavaly EU dobogósok lettünk GDP-ben"

Hol, mikor? Lemaradtam valamiről?

Szerintem ezt a hülyeséget ne terjeszd, mert nagyon-nagyon messze vagyunk a nyugat-európai államoktól.

Maximum a növekedésben lehettünk dobogósak. Ez az adattal meg annyit érünk, mint egy bizonyos helyiségben a vécé papírral. Tételezzük fel, hogy a mi gazdaságunk egy Trabant, Németországé egy full extrás BMW. Persze, hogy könnyebb egy Trabantot Ladára cserélni, mint egy teljesen felszerelt kocsiba újabb extrát belerakni.

2015. máj. 17. 21:50
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

"Maximum a növekedésben lehettünk dobogósak. Ez az adattal meg annyit érünk, mint egy bizonyos helyiségben a vécé papírral. Tételezzük fel, hogy a mi gazdaságunk egy Trabant, Németországé egy full extrás BMW. Persze, hogy könnyebb egy Trabantot Ladára cserélni, mint egy teljesen felszerelt kocsiba újabb extrát belerakni."

Linkeld már be melyik prolighergelőn terjesztik ezt a hülyeséget... Ne is növeljük a gazdaságunk, minek az...

2015. máj. 17. 21:51
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

"Az a baj, hogy Orbán nagyúr sleppje önmagában többet adózik, mint amit az a réteg összesen, akinek 40 ezer forint elképzelhetetlenül nagy összeg."

Ha azután kéne adóznom, amit az államkincstárból kihordok, akkor szívesen adóznék millárdokat.

2015. máj. 17. 21:52
 16/27 anonim ***** válasza:
82%

"Ha azután kéne adóznom, amit az államkincstárból kihordok, akkor szívesen adóznék millárdokat."

Haha, én is.

Ha Orbi nekem is ad 20 milliárd forintot állami támogatásként, akkor örömmel leadózom még a 60%-át is, hogy a Nemzeti Magyar Nemzet Magyar Nemzeti Magyarországa végre jobb hely legyen. :))

2015. máj. 17. 21:54
 17/27 anonim ***** válasza:
11%
érdekes a dolgozó embereknek jobb lett... csak a magadfajta messásváróknak szar
2015. máj. 17. 23:01
 18/27 anonim ***** válasza:
83%

Nézőpont továbbá igényszint kérdése, mi számít bajnak.

Én például jártam több úgynevezett jobb, és több úgynevezett rosszabb országban. És ha összevetem, honnan merrefelé tartunk, továbbá hogy egy ország irányának megfordítása mekkora munka, akkor nem szeretnék ötven év múlva itt élni. Nem azért, mert nem tudnék, hanem azért, mert minden percben rettentően rosszul érezném magam.

Tehát simán el tudom képzelni, hogy sok igénytelen ember számára itt minden rendben, és sok igényes ember már most megy innen.

2015. máj. 17. 23:28
 19/27 anonim ***** válasza:
86%
Akkora bajban, hogy max pár 100 éven belül el fog tűnni Magyarország, ha folytatjuk a jelenlegi utat. Senki nem tesz abszolúte semmit ez ellen. Le vagyunk foglalva azzal, hogy a Fidesz a rosszabb, vagy az MSZP, és nem is próbálkozunk a problémák megoldásával.
2015. máj. 18. 00:10
 20/27 anonim ***** válasza:
17%
Melyik problémával nincs foglalkozva?
2015. máj. 18. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!