A liberálisok miért álltak itt is a kisebbség mellé?
A civil szervezetek dajkálása liberális körökben szinte kötelező.
Ellenben, ha önvédelmi civilszervezet alakul, akkor követelik, hogy az állam (amit szintén szeretnének csökkenteni) avatkozzon közbe és védje meg szegény elnyomott kisebbséget.
Viszont a kedves TASZ és a haverjaik azt elfelejtik megemlíteni, hogy a család aki meg lett "félemlítve" többszörösen megsértette a magántulajdonhoz való jogot, és nem tisztelte a környék lakóit.
Persze, ezeknél a szabadelvűek vannak annyira naivak, hogy elhiszik amit mondanak, mint például azt, hogy 3 hónapja le sem vette a cipőjét.
Tisztára, mint a múltkori interjú a Kanadába "menekültekről", akik közül az egyik azt állította, hogy kivágták a méhét a magyarok.Ami természetesen lehetetlen, tele lett volna vele a média és ha nem orvos csinálja, akkor hamar elvérezik.
A település lakói örültek a betyároknak, leszámítva azt a pár embert, akiket a TASZ dédelgetett.
Ha az állam nem képes ellátni a feladatait, betartatni a törvényeit, megbüntetni azokat, akik megsértik másik magántulajdonát, közbiztonságot fenntartani, akkor az emberek saját maguk veszik kezükbe a dolgokat.Ez mindig így volt.
Gyerekek! Ti láttatok már olyat amikor a liberálnyikok egy esetben sem az ilyenek mellett álltak volna ki?
Azt már meg sem kérdezem hányan élnek a kedvenceik közelében.
(A témához viszont nem fűzök hozzá semmit mert nem tudom mi, hogy történt.)
"Ja, hát az, hogy cigányok, és akkor dögöljenek meg..."
Ettül szebben én se írhattam vóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!