Kire szavaztatok eddig a választásokon? Évszámot és pártot kérek.
2002-Fidesz
2006-Jobbik
2010-Jobbik
2014-Jobbik
"Teljesen felesleges kifejtenem, hogy miért, mert 3 diplomával és 2 felsőfokú nyelvvizsgával, 640E-es nettó fizetéssel is
Hazudni mindenki tud kiskoma, főleg ha nem kell bizonyítani az ellenkezőjét, én meg beírhatom, hogy én vagyok a brit trónörökös...
"csak egy csökevényes nyomorék lennék, mert jobbik szavazó vagyok."
Pontosan, az is vagy, Jobbikra csak tanulatlan analfabéták szavaznak!
"Pontosan, az is vagy, Jobbikra csak tanulatlan analfabéták szavaznak!"
P*csába akkor a diplomámmal...
Én első olvasásra úgy értettem, hogy nem vagy az, de HA az LENNÉL, akkor is degradálnának; a későbbi kommentjeid alapján viszont úgy tűnik, nem feltételes mód volt.
Részemről nem hitetlenkedem, mert bár tényleg "ritkaságnak" számítasz, azért nem a "fehér holló" kategória.
Jelzem a többieknek, hogy az ismeretségi körömben két jobbikos személy is van, akik diplomával rendelkeznek (egy jogász és egy tanár), és tényleg értelmesek, szóval én nem skatulyáznék. (Annak ellenére sem, hogy további 4 jobbikos ismerősöm van, akik viszont csak szakmunkás végzettségűek, ill. az egyiknek talán van érettségije, de nem tudom biztosan.)
BW, "megrögzötten nem jobbos" szavazó
(csak hogy legalább részben a kérdésre is válaszoljak)
:D
#15: Nem hiszem, hogy ritkaság lennék. A nem közszférás közép-vezetői fizetések ekörül vannak, ha az ember szakképzett és beszél nyelveket.
"Jobbikra csak tanulatlan analfabéták szavaznak!"
De hát mit is lehetne várni a tolerancia bajnokaitól, mint intoleranciát?
2010- Fidesz, Fidesz
2014- Együtt, Együtt, Együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!