Kire szavaztatok eddig a választásokon? Évszámot és pártot kérek.
2014-ben áprilisban az Együttre szavaztam.
amikor meg önkormányzatválasztás volt szintén Együttre meg kapott tőlem egy szavazatot még az LMP is.
mszp, jobbik, jobbik.
Teljesen felesleges kifejtenem, hogy miért, mert 3 diplomával és 2 felsőfokú nyelvvizsgával, 640E-es nettó fizetéssel is csak egy csökevényes nyomorék lennék, mert jobbik szavazó vagyok.
2014 (mindhárom választás): Jobbik.
Mivel ez volt az első választásom, sok mindent máshogy látok mint egy középkorú vagy szépkorú ember. Rokonaim közt is van olyan aki mondja hogy Orbán milyen bátor volt hogy '89-ben a Hősök terén szinte elsőként követelni merte a szovjetek távozását. Én Orbánnak, illetve az egész rendszerváltó elitnek csak a mostani arcát tapasztaltam meg személyesen. Konzervatív gondolkodással pedig a Jobbik közelebb áll hozzám mint a másik XXI. századi párt, az LMP...
4-es vagyok.
Kiegészítés: kivétel az önkormányzati választáson, ahol Tarlósra szavaztam. Demszky után nincs vele nagy bajom, illetve csak Tarlós meg Bokros számított esélyesnek.
"Teljesen felesleges kifejtenem, hogy miért, mert 3 diplomával és 2 felsőfokú nyelvvizsgával, 640E-es nettó fizetéssel is csak egy csökevényes nyomorék lennék, mert jobbik szavazó vagyok."
Igen, meg még helikoptert is tudsz vezetni és 163-as az IQ-d. Ezeket se felejtsd ki.
ma 00:07
Nem, nincs 163-as IQ-m, és nem tudok helikoptert vezetni. És pont az ilyen megjegyzések, az ilyen stílusú emberek miatt felesleges bármit kifejteni, mert ezek tipikusan a csőlátás jelei, feleslegesen meg nem jártatom a pofám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!