Szerintetek ki fog derulni, hogy melyik ismert politikus jart a most meggyilkolt oromlanyhoz?
Figyelt kérdés
Allitolag video is van az akciojukrol, ami mar a rendorseg birtokaban van. Na ilyen helyzetben ugye mar nem lehet eltusolni, az ugyet ugye? Masnem a titkosszolgalatoknak kene megakadalyozni az eltusolast! Hisz rajuk nem hathatnak a politikusok (meg a rendorsegre sem) ! Belathatatlan kovetkezmenyei lesznek a kulfoldi befektetok szemeben, ha ilyen szinten eltusolnak dolgokat! Angliaban nagyon komoly embereket elovettek ilyen ugyek miatt mar!2015. máj. 7. 16:11
11/17 anonim válasza:
en errol nem is hallottam se az origon se az indexen, biztos valami fideszes politukusrol van szo akkor. linket kuld valaki?
12/17 anonim válasza:
A lany facebook oldalat mar toroltek is.
13/17 anonim válasza:
Az eltussolás már megtörtént: a kulcsszereplő már egész biztosan nem tud nyilatkozni. Onnantól kezdve pedig bármire rá lehet fogni, hogy hamisítvány.
14/17 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már.Szinte minden politikus jár prostikhoz meg szexpartykra ahol luxusk..rvák fogadják őket.Miért?Mert van pénzük és megtehetik.De őszintén engem k..rvára hidegen hagynak engem,mit számít az hogy melyik prostihoz járnak,csak vezetnék már normálisan ezt az országot.Ha ez lenne a legnagyobb baj hogy a politikusok prostikhoz járnak akkor mindenki jólétben élne.Ez legyen a legnagyobb "baj" Ők is férfiak nem?Minden harmadik férfi jár prostihoz,mi olyan nagy szám ebben?
15/17 anonim válasza:
Minden nap meggyilkolnak valakit? Zalaegerszeg, Kaposvár mostmeg ez? Fasza a közbiztonság..
16/17 anonim válasza:
# 15
Ezt a lányt a lakásán ölték meg, ennek mi köze a közbiztonsághoz? Rendőröknek kéne lenni mindenkinek a lakásán?
17/17 anonim válasza:
Én sem hallottam erről. Mi ez a hülyeség, hogy minden 3. férfi prostihoz jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!