Mi a véleményetek arról, hogy egy ismert politikus szexuálisan molesztálta a 4 éves kislányát?
Bennem hatalmas kételyeket indított meg azzal kapcsolatban, hogy vajon tényleg demokráciában élünk e.(természetesen nem) Mert abban a rendszerben ugye mindenki egyenlő, ebben az esetben (is) viszont megy a kivételezés, mert még hivatalosan nincs ellene eljárás. Szóval elvagyok bizonytalanodva, hogy biztos jó e a mai rendszer, nem csak országunkban hanem az egész világon.
Szinte nem telik el nap, hogy ne derüljön ki egy volt TV-s szereplőről vagy politikusról-bár igazából a lényeg a befolyásos emberen van- hogy zaklatott, megerőszakolt gyermek és fiatalkorú lányokat, fiúkat. Mindezt nem egy esetben évtizedeken át.
Nehezen hiszem el, hogy nem tudtak ezekről az esetekről a hatóságok. Mint akár jelen esetben is. Nem ártana felébredni az embereknek a fogyasztói álomvilágukból mert túl késő lesz akkor amikor minden szinten megvalósul a pénzügyi elit rabszolgatársadalma és nem zaklatni fogják a gyermekeink, hanem elvenni és kényük, kedvük szerint szexuális eszközöknek alkalmazni mint ahogy tették több ezer éven át az elődjeik, amíg meg nem indult az emberiség forradalmi időszaka amivel sikerült jogokat szereznie magának és amiket hamarosan elveszít ha nem áll ki magáért újra.
"Mentelmi joga van :D"
az nem terjed ki (ilyen) bűncselekményekre.
AZ a vicc, hogy egyelőre megy a titkolózás, hogy ki lehetett az.
Az lenne a normális ilyen esetben - persze csak ha igaz a vád, de ezt ő biztosan tudja - kiállna a parlament karzatára, " bocs én voltam" aztán szíven szúrná magát egy ezüst karóval ...
Én tegnap hallottam a rádióban, hogy egy egyelőre meg nem nevezett ismert személy után nyomoz a rendőrség, mert molesztálta az 5 éves lányát.
Ma már nagy lapítás van, ezek szerint nem véletlenül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!