Lattatok mar ismert politikust hetkoznapi dolgot csinalni?
Megint én:
Illetve egyszer szembejött velem az utcán Matolcsy. Egyszer pedig egy helyen ebédeltem Varga Mihállyal.
Úgy látszik a fideszes politikusokat valahogy nagyon bevonzom...
Tarlóssal és Sólyommal többször találkoztam már templomban, sőt, egyszer Szijjártóval is.
Kókába egyszer Critical Massen botlottam bele, Pokornit pedig boltban láttam.
Egy dolog volt közös bennük: egyik sem különbözött semmiben a többi embertől.
A Buda gyöngyénél egy kávézóban láttam az alkoholista szanyit és a rezsifelelős Németh Szilárd(?)-ot, harsányan nevetgéltek együtt.
Orbánnal együtt álltam sorba még anno a Szépművészetinél a van Gogh kiállításra. Az egyik felügyelő-féleség előre akarta őt hívni, de mondta hogy kivárja a sorát mint mindenki más.
Egyik jobbikos rendezvényen Novák Előddel beszélgettem, megígérte hogy elküld valamit e-mailben, másnap ezt meg is tette.
Miskolci lévén: Találkoztam "havi 47e forinttal" Alias Zsiga Marcival a Miskolci 10. postán, Plusz találkoztam, +sörözetem a is volt MSZP városvezérrel: Káli Sándorral. (aki a kiskalapáccsal ütik a cigányok a hasukat mikor terhesek) szöveget eresztette el.
Az utóbbi, onnan kerekedett, hogy vége volt a DVTK meccsnek, és akkor jöttek be a környéken lévő kocsmába. És pont akkor ott is voltam.
Egyébként el kell mondjam, Káli is olyan amilyen... De Zsigamarci egy botrány életnagyságban... tipikus tenyérbemászó forkó feje van, legszívesebben bevertem volna a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!