Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor azt mondják, hogy a...

Amikor azt mondják, hogy a kormány "szétverte az oktatást", mire gondolnak?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy nem vagyok fideszes, nem szavaztam rájuk és nem szimpatizálok velük.

De amennyit én hallottam az oktatási reformokról, abból úgy tűnik, hogy Hoffmann Rózsa alatt inkább javult a helyzet, és az előző 8 évben ment a "szétverés". Valamint tudom, hogy a fideszes "baráti sajtó" is Hoffmann Rózsa ellen beszélt, mert Pokorni ki akarta csinálni, tehát félre lettek tájékoztatva az emberek. (Pl. "kötelező délutáni iskola", ami rohadtul nem kötelező, csak a napközit állították vissza.)

És légyszi semmi trafikot, semmi halálbüntetést, semmi stadiont, semmi vasárnapi zárvatartást, semmi pakskettőt, semmi internetadót, a kérdésre válaszoljatok!

2015. máj. 5. 10:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Meg mint mondtam van nem egy kiskapu is, szóval nem értek egyet az általad írtakkal. Egyébként sok egyetemistát nem is hallok emiatt panaszkodni, inkább olyanokat, akik az egyetem közelében nincsenek, pl nagyanyámat, aki hallja a TV-ben és okoskodik úgy, hogy azt sem tudja miről van szó. "

Teljes mértékben egyetértek, én is 2012-ben kezdtem és tök ez a helyzet. Olyan okoskodik a felsőoktatásról, akinek 8 elemije sincs.

2015. máj. 5. 20:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Orbán anyukájára.
2015. máj. 5. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!