Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A halálbüntetés szerintetek...

A halálbüntetés szerintetek is szembe megy az európai értékekkel?

Figyelt kérdés
A Fidesz és a Jobbik bevezetné. Szerintem egy európai értékeket valló ember ezt nem támogathatja. Nem a középkorban vagyunk...

2015. máj. 3. 20:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Elég csak arra gondolni, hogy a középkor a kereszténységé volt."

Nem pontoztalak, mert nem tudtam eldönteni, hogy ez irónia-e vagy sem. AZ előbbire szavazok.

2015. máj. 3. 22:32
 22/32 anonim ***** válasza:
He? Európában az írott történelem 99,9%-ban felettébb kegyetlen hallbüntetési módok voltak érvényben.
2015. máj. 3. 22:45
 23/32 anonim ***** válasza:

#22: és te erre büszke vagy? Vagy követendőnek tartod?

Éppen ideje tovább lépni.

2015. máj. 3. 22:48
 24/32 anonim ***** válasza:
23 mégis hova továbblépni? és milyen megoldást javasolsz, a kegyetlen, embertelen többszörös hidegvérű gyilkosok büntetésére? látsz megoldást a börtönben való "megjavításukra"?
2015. máj. 4. 07:40
 25/32 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy nem vezetném be a halálbüntetést, azzal túl könnyen el van intézve. Inkább a börtönöket alakítanám át. Szenvedjenek csak életük végéig. Semmit nem vihetnének be, és nem luxusszobájuk lenne xbox-szal és hasonlókkal. Nem min. 1500 ft-os, éttermi zabájuk lenne. Fegyveres őrökkel kivinném őket kiscsoportos kényszermunkára. Bányába, építkezésekre, wc takarításra és hasonlókra. Aki nem csinálja, az nem eszik. Aki pedig ehet, max olyat, amit a kórházban próbálnak megetetni a betegekkel. Az lenne az ünnepi menü.
2015. máj. 4. 07:49
 26/32 anonim ***** válasza:
44%

"inkább haljon meg száz ártatlan, mint sem hogy meglógjon egy bűnös"

ha ezt az elvet követné mindenki, akkor rövid időn belül békés, lakható, erőszakos bűncselekményektől mentes övezetté válna mo, mert egyszerűen senki sem merne elkövetni semmit mikor tudja, hogy nem fognak töketlenkedni, hogy megbüntessék, mint most

az európai értékrendekről meg annyit, hogy ne beszéljenek értékről azok, akik ellopták hazánk két harmadát és a mai napig azon dolgoznak, hogy megfosszanak minket nemzeti öntudatunktól, kultúránktól, még ha csak közvetetten is teszik ezt

2015. máj. 4. 09:56
 27/32 anonim ***** válasza:

Csak figyelemelterelés volt Orbán részéről.

A halálbüntetés, amúgy kegyelem annak aki egyébként hátralevő életét egy cellában töltené.

Egy smasszer mondta pár év alatt élő halottak lesznek az életfogytosok.

2015. máj. 4. 12:29
 28/32 Andizsuzsi ***** válasza:
Orbánnak esze ágában sincs visszaállítani a halálbüntetést, tudja, hogy meg sem tehetné. Viszont jól be lehet vele fogni azok száját, akik - főleg a trafikos gyilkosság után - követelik. Elmondhatja, hogy látjátok, én megpróbáltam, de az EU...
2015. máj. 4. 13:23
 29/32 anonim ***** válasza:

kellene egy fasza valaki aki bevezeti

ami egyértelmű bűn, ott nincs helye a vitának, meg a sok okoskodásnak

egyszerűen ennyi. pont.

2015. máj. 5. 10:34
 30/32 anonim ***** válasza:

Azt a kérdést kell feltenni hogy aki szándékosan megöl több embert az ember vagy állat? Mert szerintem állat. És az ilyen állatokat vagy karanténba zárják vagy véget vetnek az ámokfutásnak.

Aki elveszi valakinek az életét, az miért nem kaphat a bűnténnyel egyenlő mértékű büntetést? Ez nem egyenlőség, nem fizeti meg azt amit csinált.

2015. máj. 6. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!