A parlament elfogadta a szájkosártörvényt. Tilos tagadni a holokausztot.1. Mi lesz így az antidogma.hu -val? 2. Ha én az interneten holokauszttagadó tartalmat teszek közzé, akkor azért engem is bebörtönözhetnek 3 évre?
Akkor keress rá hiteles hiteles forrást, hogy gáz lángjával 3 óránál gyorsabban elég egy test...
persze hogy a testeket nem egyenként égetik el... De csak nem gondolod, hogy ha egy darab fahasáb 10 perc alatt ég el, akkor 2 darab fahasáb nem 20 perc alatt, hanem 12 perc alatt fog elégni... Beteszek a mikróba 1 kiflit 1 percre, az felolvad. beteszek kettőt 1 percre, mind a kettő csak félig olvad fel. Csak akkor tudom mind a kettőt rendesen felolvasztani, ha két kiflire 2 percet teszek.
Vajon a 'kisgyerekek' mennyit változtathatnak ezen az arányon? 20 helyett 18 év? Számolj te is, bizonyítsd be hogy te vagy az okosabb és akkor OK.
"Mivel egy krematóriumban a testeket egyenként égetik el ezek a számok nem mérvadóak."
Fordítva, ÉPPEN EZÉRT mérvadóak. Sőt, tilos egyszerre egynél több személyt kremálni.
"Kellene valamilyen hiteles forrás, mert az az állítás, hogy „Egy zsidó 3 óra alatt égett el.” egy puszta kinyilatkoztatás."
Már megbocsáss, de egy EMBER.
Idézem: "in modern furnaces may be as fast as one hour per 45 kilograms (99 lb) of body weight."
Azaz a modern kemencékben vannak olyan gyorsak, hogy teljesítményük 1 óra alatt 45 kg testsúly.
Akkor most tessék visszaszámolni 60-70 évet .... meg gázhiány is volt ám keményen akkoriban németországban ...
Még jó, hogy még nem lépett életbe a törvény, ezért már megütnénk a kicsi bokánkat, kapnánk 2-3 évet, míg Kozák Rajmund aki megölte osztálytársát 1 év felfüggesztettet kapott!
Jó, a testtömeg lehet hogy elég... De holvannak a kisgyerekek csontvázai? És hol vannak a csontvázösszezúzó gépek? Vagy a csontjával együtt égették el? Ezt nekem nem lehet bemagyarázni... Ilyen nincs ... A csontot nem lehet elégetni..
De amúgy gondolj csak bele...
Hitler azért hagyta abba Anglia bombázását, mert anglia legyőzéséhez Rengeteg nyersanyag kellett volna, és rengeteg pénz.. Azért rohanta le anglia helyett oroszországot, mert az ott tele volt olajjal, bányákkal stb... pont ami a háborúhoz kell... Meg a táborok fenntartásához is. Vajon hitler tényleg ekkora pancser lett volna, hogy a ennyi nyersanyagot, ennyi pénzt elhasznál gázkamrák, krematóriumok, munka-, és haláltáborok működtetésére, miközben a háború megnyeréséhez pont arra lett volna szüksége?
De ne csak a hamvasztásokról beszéljünk.
Beszéljünk bártmi egyébről, pl. a gázkamrákról. A Ziklon - B nevű gáz erős idegméreg, rágcsálók, férgek kiírtására használták. Erre az anyagra egy ilyen tábotban érteklemszerűen pont azért lett volna szükség mert pl. a pestist pont az iylenek terjesztették.
Hogyha a gáz valóban a zuhanyrózsából folyt, akkor megfertőzte volna az ott dolgozó felügyelő SS tisztek ivóvizét is, ugyanis tudtommal a kettő egy csőhálózatról működött. Ez a gáz még elképesztő hígan is öl. Kiszellőztetnni 10 órán keresztül tartott volna, arról nem is beszélve, hogy a közlben pont ott volt egy SS kórház. Olyan táboroknak is volt Ziklon-B számlájuk amik munkatáborok voltak, és nem voltak se gázkamráik, se krematórumaik. na akkor mire is használhatták vajon a ziklon-b-T?
Én egy pillanatig sem vitatkozok :)
Én csak kérdezek.
Pl, hogy ha ki akarták volna irtani a zsidóságot, akkor miért nem a kínaiak által is oly jól ismert és bevált helyben tarkólövést (>5 millió ember) választották volna?
Ugyan minek kellett volna méregdrágán 1000 km-eket vonatoztatni a jónépet csak azért, hogy utána ott méregdrága gázzal megöljék, majd méregdrága gázzal elkremálják?
És pont egy olyan ország, ahol iszonyat nagy volt a nyersanyaghiány....
Szóval ez nem tagadás, csak nyitott kérdések feltevése. Durván nyitott kérdések.
„Akkor keress rá hiteles hiteles forrást, hogy gáz lángjával 3 óránál gyorsabban elég egy test...”
A 3 órát te állítottad. Ha valaki valamit állít, akkor annak kell azt igazolnia. Én azt mondtam, hogy: Mivel egy krematóriumban a testeket egyenként égetik el ezek a számok nem mérvadóak.
„Számolj te is, bizonyítsd be hogy te vagy az okosabb és akkor OK.”
Te mit számoltál ki? Semmit. Vettél egy fals adatot és arra felépítetted a teóriádat.
„De csak nem gondolod, hogy ha egy darab fahasáb 10 perc alatt ég el, akkor 2 darab fahasáb nem 20 perc alatt, hanem 12 perc alatt fog elégni...”
Hát mit mondjak. A fizikai ismereteid elég hiányosak. Nem a mennyiség számít, hanem az, hogy a kamrában mekkora hőt vagy képes felszabadítani. Ha a kamrába egyszerre be tudsz rakni 10 embert nem lesz tízszeres az égésidő, csupán több gáz kell hozzá.
„Beteszek a mikróba 1 kiflit 1 percre, az felolvad. beteszek kettőt 1 percre, mind a kettő csak félig olvad fel.”
Hát hogyne. Most komyolyan, szerinted a mikró teljesítmányét nem lehet szabályozni? A következő feliratokat szoktak előfordulni rajat: 500W, 750W, 1000W stb.
„Én csak kérdezek.
Pl, hogy ha ki akarták volna irtani a zsidóságot, akkor miért nem a kínaiak által is oly jól ismert és bevált helyben tarkólövést (>5 millió ember) választották volna?”
Ezzel próbálkoztak is, csak azzal volt a baj, hogy lelki problémái lettek a katonáknak. Emiatt döntöttek a gázkamrák melett.
Tudjátok holokauszt volt. Épp csak nem így hívták, nem a németek hajtották végre, nem ennyi áldozattal, nem gázkamrákba és nem lengyelországban.
Lásd: GULÁG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!