Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A parlament elfogadta a...

A parlament elfogadta a szájkosártörvényt. Tilos tagadni a holokausztot.1. Mi lesz így az antidogma.hu -val? 2. Ha én az interneten holokauszttagadó tartalmat teszek közzé, akkor azért engem is bebörtönözhetnek 3 évre?

Figyelt kérdés
És ha egy vendégkönyvbe/forumban tagadom a holokausztot?
2010. febr. 22. 21:07
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
96%

Mit vártatok? A kutya sem harap bele a saját lábába!

A zsidók is készítik elő a terepet, a honfoglaláshoz. Még pár 4 év, zsidesz - maszop váltogatott kormánnyal, és majd csókolommal köszönhetünk a görbe orrúaknak.300- valahány ember megszavazta, vagyis a zsidesz is.

2010. febr. 25. 06:42
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a törvény a kihirdetését követő harmincadik napon lép hatályba, az azt követ ő napon hatályát

veszti ."

Ez azt jelenti, hogy a törvény csak módosítást végez például a büntető törvénykönyvben. Miután a módosítás megtörtént, a törvényre már nincs szükség.

Ilyen volt írva a kresszt módosító törvények mögé is. Hatályba lép a törvényt, a szabályok átíródnak miatt, majd a törvény megszűnik, de a szabályok úgy maradnak.

Mint valami rossz programnyelv...

2010. febr. 25. 07:09
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen elképpesztő,hogy elfogadták ezt az Alkotmány ellenes disznóságot,szerintem már mindenki unja különben is az egész holokausztot(zsidó),mert a csapból is az folyik.
2010. febr. 25. 11:26
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

És sikerült igazi kis gumitörvényt alkotniuk, amire mindent rá lehet húzni.

Például, ha én felteszem azt a matematikai kérdést, hogy:

1)

ha 1 krematórium 3 óra alatt kremál el 1 embert, akkor 2 krematórium 1 millió embert száz + mennyi év alatt kremál el?

2) 2100-as évekre végezni fog?

4)

Számolj a kötelező állási idővel, ami emberenként fél óra, és így kétszáz + mennyi év jön ki?

5) egy logisztikai kérdés a végére

Hol tárolnád az egyes esetben vázolt >100 évig a kremálandó holttestek százezreit?

Tehát, ha én ilyen logikai kérdéseket tennék fel is elkövetném a holokauszt tagadás bűntényét.

Magyarán, nem csak állítani, KÉRDEZNI is bűn!

Így akarnak a holokamu legendából DOGMÁT csinálni, azaz megkérdőjelezhetetlen tanokat (istent tagadhatsz szerintük, de a holodogmát NEM)

2010. febr. 25. 12:28
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Kedves előző hozzászóló, jómagam is úgy gondolom hogy aki a holokamu tanokat elhiszi azokat az a személy vagy matematikát, vagy fizikát vagy kémiát esetleg ezen tárgyak egyikét sem tanulta :)
2010. febr. 25. 18:58
 26/50 anonim ***** válasza:

- azokat

ez a szó csak tévedésből került oda, bocsi :)

2010. febr. 25. 18:59
 27/50 A kérdező kommentje:

Számoljunk egy kicsit.

Manapság egy embert akár 2 óra alatt is elhamvaszthatnak.

Ez a náci németország idején legalább 3 és fél - 4 óra volt.

(És az még csak az eleje! Ugyanis a csontot akár 2 hónap folyamatos kremálással sem tudod elégetni. Manapság hatalmas fémgépekkel törik össze, és őrölik porrá a csontokat, majd arra ismét ráégetnek. Az a por, amit te az urnákban látsz nem más, mint az összereszelt és megégetett csonttörmelék. Apropó és felmerül a kérdés, hol voltak a német náci táborokban csontreszelő gépek? Vagy akkor hol vannak a csontvázak?)

Én viszont szeretem a zsidókat és a kedvükért 3 órával számolok. (Mert én még véletlenül sem vagyok ANTISZEMITA!! Nehogy emiatt az írásom miatt valaki börtönbezárasson!)

Volt Tehát 6.000.000 zsidó.

És volt 49 Tábor.

Ebből Auschwitz-Birkenau olyan hatalmas volt hogy annak még további 49 altábora volt.

Dehát mi még véletlenül sem vagyunk antiszemiták, és szeretjük a zsidókat, ezért 100-zal számolok. Ezeknek még a fele sem volt talán igazi haláltábor, csak munkatábor. A kettő között reális, nyilvántartott különbség van... Állítólag... ( [link] )

Minden Táborra jutott tehát 60.000 zsidó. Mert 6.000.000 / 100 = 60.000

Egy zsidó 3 óra alatt égett el. Minden zsidóra jutott tehát 3 óra. 60000 zsidót tehát 180.000 óra alatt égettek el. Egy zsidó három óra alatt, 60.000 zsidó 180.000 óra alatt. Mert 1X3=3 ~ 60.000 X 3 = 180.000

180.000 óra az 7500 nap. Egy nap ugyanis 24 óra.

7500 nap az 20 év. Mert Egy év 365 nap. (ha jól emlékszem.xd)

20 év...

20 ÉV...

20 ÉV!!!

20 év kellett 6.000.000 zsidó kiírtására, úgy hogy a számolásban hatalmasat csaltunk a zsidók javára. Húsz év helyett helyesebb lenne tehát a LEGALÁBB 20 ÉV.

2010. febr. 25. 19:57
 28/50 anonim ***** válasza:

Annyival kiegészíteném a 12:28-ast, hogy azon számokon alapul, hogy Auschwitz-Birkenau-ban 4 krematórium volt, melyből 1 nem működött, egyet meg átalakítottak valaminek.

Maradt tehát 2 üzemelő. És Auschwitz-Birkenau-ban állítólag 1-1,2 millió embert kremált el állítólag ez a kettő.

Érdemes utánaszámolni, >150 év kellett volna hozzá ...

2010. febr. 25. 20:17
 29/50 A kérdező kommentje:

Érdekes...

Rudolf Hess vallomásában az volt, hogy 2,5 millió zsidót gázosított auschwitzban (és ezt ő alá is írta) . Micsoda ellentmondás. Most 1 millió. akkoriban még 4milliót írtak ki auschwitz bejáratára. rudolf hess pedig 2,5 millliót vallot.. Aztán a mérések bebizonyították hogy nem volt akkora befogadóképessége a auschwitznak, hogy akár félmillió embert is ott elgázosítottak volna.

2010. febr. 25. 20:55
 30/50 anonim ***** válasza:
Mivel egy krematóriumban a testeket egyenként égetik el ezek a számok nem mérvadóak. Ez az egyik. A másik, hogy a krematóriumban a testeket nem a gáz lángjával égetik el, hanem a gáz által felmelegített meleg kemencébe teszik a testet, ami a hő hatására gyullad meg. Kellene valamilyen hiteles forrás, mert az az állítás, hogy „Egy zsidó 3 óra alatt égett el.” egy puszta kinyilatkoztatás.
2010. febr. 25. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!