Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van, aki még most is elhiszi...

Van, aki még most is elhiszi ezt a hülyeséget?

Figyelt kérdés
[link]

2015. máj. 3. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

egyiket sem, nem mondtam, hogy nekem olyan jó, de szerinted mennyiből tartana nekem is megvezethető, naív embereken meggazdagodni? mondjuk ez egy sarkított példa, de nekem sosem volt semmi gondom abból, hogy a Gyurcsány vagy az Orbán mennyit lopott, tehát nem őket védem, hanem magamat.

de tudom, sokkal könnyebb másokra mutogatni és kifogásokat keresni azért, ha a saját hibád miatt nem megy a szekér...:D

tudok még kellemetlenebb példát is felhozni, mindenki elítéli az ilyen szennyműsorokban szereplő embereket, mint valóvilág, éjjel-nappal bp, de akármennyire is elutasítod, mégis ők kapnak 2-400ezer Ft-os fizetést a nulla minőségű "színészi" alakításaikért...a lehetőség meg adva van, mert te is jelentkezhetnél potya pénzért, de neked fontosabb a méltóságod, és inkább hőbörögsz, hogy másnak miből megy olyan jól...:D

2015. máj. 7. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen szenny műsorokra meg hogy szükség van, mint a Való Világ az már a társadalom szegénységi bizonyítványa! Ha szerinted a lopás, csalás normális dolog, akkor inkább hanyagoljuk ezt a témát!
2015. máj. 7. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!