Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem akar a Jobbikkal a...

Miért nem akar a Jobbikkal a múltról és a jövőről vitába szállni sem az MSZP, sem a Fidesz?

Figyelt kérdés

Ha lehet a demagógiákat mellőzük, hogy nem lehet mert szélsőséges, stb! Talán akad sokkal prózaibb oka is.

Talán kellemetlen lenne?

2010. febr. 22. 11:20
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%
Jó néha itt olvasgatni, már biztos, hogy a Jobbikra szavazok!
2010. febr. 22. 14:18
 22/40 anonim ***** válasza:
83%
De pödri vagy nem pödri?
2010. febr. 22. 14:19
 23/40 anonim ***** válasza:
16%
Bokrosnak is van diplomája
2010. febr. 22. 14:21
 24/40 A kérdező kommentje:

De pödri vagy nem pödri?

Bokros Pöderzen

2010. febr. 22. 14:25
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Ebben igazuk van a jobbikosoknak, hogy Bokros teljesen életképtelen programot dolgozott ki a gazdaság élénkítésére, nem úgy mint a történelem szakos Vona Gábor.
2010. febr. 22. 14:43
 26/40 A kérdező kommentje:

Igen, elég jó a Jobbik gazdasági programja.

De nem Vona dolgozta ki, hanem Dr. Lenhardt Balázs, és az általa vezetett Jobbik gazdasági kabinetje!

[link]

Viszont Bokrosnak itt van az asszisztenciája:

http://www.youtube.com/watch?v=GON3TN0o69w

Most ezek után miről beszélünk?

2010. febr. 22. 14:54
 27/40 anonim ***** válasza:
37%

Hasonló helyzet:

Miért nem akar a MDF-el a múltról és a jövőről vitába szállni sem a Jobbik?

Egyszerű: nem érdekük. Nem nyerhetnek vele annyit, amennyit bukhatnak.

2010. febr. 22. 15:56
 28/40 A kérdező kommentje:

Egyszerű: nem érdekük. Nem nyerhetnek vele annyit, amennyit bukhatnak.

Egyetértünk.

Bokroséknak már az is haszon ha a valaki szóba áll velük.

2010. febr. 22. 16:03
 29/40 anonim ***** válasza:

Ajjaj tudtam hogy ez fog jönni...

Kevered a szezont a fazonnal . Egy szóval se mondtam hogy az MDF-es jelöltek jobbak bárkinél, de ha már példálózni akarsz miért nem hozod fel a futballhuligánokat sorai kozott tudó, bőrfejű gárdistákat akik a jobbikhoz asszisztálnak? (Bocs mindig elfelejtem hogy ott csak diplomás jámbor emberek vannak)

Akkor most miről beszélünk? (csak mert látom hogy ez a stílus jön be)

Arra is kiváncsi lennék hogy ki ez a Lénárd Balázs és hogy milyen szakmai előélete van, mert sok mindent nem találtam róla, amiből következik hogy nem egy nemzetközileg elismert szakember...

2010. febr. 22. 16:19
 30/40 A kérdező kommentje:

Akkor most miről beszélünk? (csak mert látom hogy ez a stílus jön be)

Arra is kiváncsi lennék hogy ki ez a Lénárd Balázs és hogy milyen szakmai előélete van, mert sok mindent nem találtam róla, amiből következik hogy nem egy nemzetközileg elismert szakember...

Már megint ez a nemzetközi blabla!

Kit érdekelnek a nemzetközi közgázok, akik el sem tudják képzelni hogy hol lehet az országunk. Halovány gőzük nincs arról hogy mi miatt tartunk itt, és ha lenne akkor sem szólnának az érdekcsoportjaik ellen.

Milyen közgazdászok voltak az elmúlt 20 évben itt? Neoliberális? És a világ nagy részében? Szintén!

Gyakorlatilag mindent tönkretettek, a kis hazánkat meg végképp! Akkor had csinálják tovább? Nem volt még elég?

2010. febr. 22. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!