Miért nem akar a Jobbikkal a múltról és a jövőről vitába szállni sem az MSZP, sem a Fidesz?
Ha lehet a demagógiákat mellőzük, hogy nem lehet mert szélsőséges, stb! Talán akad sokkal prózaibb oka is.
Talán kellemetlen lenne?
Értelmetlen vitatkozni Jobbikossal. Mikor elfogynak az észérvei, ráfogja a vitapartnerre vagy műsorvezetőre, hogy maga zsidó, húzzon vissza Izraelbe. A szélsőjobb ezt elkönyveli hatalmas győzelemként, minden más párt meg néz, hogy most akkor mi van?
Egyébként Bokros kihívta vitázni Vona Gábort.
Hol tapasztaltad azt hogy ha elfogynak az észérvek akkor...?
Én sokat szoktam itt vitatkozni mint Jobbikos de nem nekem fogynak el soha az ész érveim?
Ha meg a Vona -Bethlen beszólásra gondolsz, az azért túlzás hogy Vonát behívják egy 30p műsorba hogy a Jobbik programjáról beszéljenek és abból 28p a rasszizmus és az antiszemitizmus kitárgyalásáról szól. Ráadásul nem is az első eset volt. Jól csinálta Vona, hiszen azóta sem téma és van idő sokkal fontosabb dolgokat elmondani.
"Talán kellemetlen lenne?"
- Hát, Vonának biztosan...
Amúgy nem szavazok se Fideszre, se MSZP-re, de ha csak hasonló lenne a Jobbikkal való vita az itteni jobbikosokkal való "vitá"-hoz, akkor teljes mértékben meg tudom érteni, hogy inkább kihagynák. Az inkább a vita kigúnyolása.
- Hát, Vonának biztosan...
Nem akarom minősíteni a nem Jobbikosok vitakultúráját, de legalább annyi kívánnivalót hagy maga után.
Persze teljesen logikátlan, hiszen ha beszólásokra alapulna a Jobbik vitája, azzal csal magának ártana.
Ezt pedig úgy lecsapnák a pártok mint a szél!
Akár hogy csűröm csavarom, csak az a vége hogy egy ok van arra hogy miért ne!
Az hogy kellemetlen lenne!
De elég csak ezt a vitát, amit itt folytatunk megnézni!
Én érvelek és logikusan gondolkodom, és csak a demagóg sztereotípiákat kapom!
Bokros? Az agyrém?
Az aki egyszerre akar adót csökkenteni és megadóztatni a minimálbért és a nyugdíjakat? " paradox"
Aki annyit sem tud hogy az új munkahelyeket nem az adó csökkentés hozza létre, hanem a SZÉLES fogyasztás élénkülése!
Bokros nem tudja mit beszél.
Ráadásul Vonának legalább diplomája is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!