Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves jobbikosok! Mi a...

Kedves jobbikosok! Mi a véleményetek arról, hogy a Jobbik nagy gazdasági guruja, akinek még igazi felsőfokú végzettsége sincs, kiderült, hogy tízmilliós áfatrükkje volt? Még mindig bíztok benne?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ha ilyen a legjobb szakemberük, milyen lehet a többi?!

2015. ápr. 26. 01:42
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%

Oorbának be kéne hogy tiltcsa a jobikot a csalas miatt..

A raszistA miatt mert ez nem párt hanem raszista gyules gure

2015. ápr. 26. 14:57
 22/41 A kérdező kommentje:

"Mi ebben az érdekes? Én volt hogy húsz évig nem fizettem adót."

- Ha ezt törvényesen tetted, akkor minden okés, de ha csaltál, akkor nincs minden rendben. Másfelől azért érdekes, mert a Jobbik épp azt skandálja, hogy meg akarja tisztítani a csaló és bűnöző politikusoktól az országot, a gazdaságot ki akarják fehéríteni. Talán először a saját házuk táján kellene söprögetni, hogy hitelesek legyenek, nem? Ja, bocs politikai támadás, nincs itt semmi látnivaló, kérem oszoljanak! :)

"Egyébként meg miért kéne bárkinek is felsőfokú végzettség? Ez a mániád?"

- Ha egy gombnyomogatóról lenne szó, annak tényleg megteszi Wittner Mária is a nyolc általánosával, de hogy egy párt országgyűlési frakcióvezető-helyettesének, Országgyűlés Vállalkozásfejlesztési Bizottságának elnökekének és az Országgyűlés Gazdasági Bizottság dolgozójának egy személyben ne legyen igazi diplomája, szerintem gáz. Te sem bíznád gondolom a gyermeked egy diploma nélküli agysebészre nyugodt szívvel. Ráadásul itt azért több ember életéről van szó, és egy ország, nemzet sorsáról. Sok "okosat" akármilyen kocsmatöltelék tud mondani, de azért nem biztos, hogy meg is állják azok a helyüket. Ehhez szakértelem kell, azt pedig tanulni. És tapasztalat is kell(ene). Nála egyik sincs. Ez a gondom.

"Nem értem, mi a bajod. Aki egy ilyen trükköt meg tud csinálni, azon látszik, hogy ért a gazdasághoz."

Szóval aki megöli a fiadat, az máris alkalmas belügyminiszternek?!

Mellesleg egyáltalán nem biztos, hogy ő tervelte ki, lehet, hogy a könyvelési tanácsadója, vagy akárki, a lényeg, hogy ő egy tisztességtelen dolgot választott.

Nekem az a bajom, hogy nem szakértő és ráadásul tisztességtelen ember kerül kulcspozícióba. Ezt jó szemmel nézné egy jobbikos, ha egy másik pártról van szó, vagy a magukéval ilyen elnézőek csak? Az a gond továbbá, hogy a Jobbik egész gazdasági programja csak üres ígérgetés, ami megvalósíthatatlan. Nem is tudom, mi a rosszabb, ha elhiszik, hogy jó a programjuk, vagy az, ha hazugságprogram az egész, ami bizonyos szempontból választási csalás lenne. Persze a legtöbb párt tesz hamis ígéretet, amit nem is akar megvalósítani, én csak azt mondom, hogy ezeknél a Jobbik sem különb.

444.hu. Aha, értem. Mit szólnál, ha én is linkelnék egy kurucinfós cikket? Mert körülbelül ugyanaz a színvonal.

Azért távolról sem azonos színvonal. Viszont ne a forrásig juss el, ha nem tetszik, vedd elő az adatokat, amiket állítanak, és nézz utána a hitelességüknek.

a) Milyen diplomája van

b) Elismert diploma-e az akárhol is

c) Mit lehet arról a "suliról" tudni?

Én tanítsalak meg gondolkozni? Sajna ezért tart itt ez az ország, mert zsigerből döntenek. Nem csak az a fontos, hogy ki mondja, hanem az is, hogy mit. A kuruc is mondhat igazat, ha azt állítja, hogy 1+1=2.

"Egyébként pár multin kívül én konkrétan egy céget sem ismerek, ahol minden törvényesen menne. Egyet sem."

Rendben, de hány cégvezetőt ismersz, aki a fenti tisztségekkel bír?

Rendben van ez?

"Linkelj egy normális cikket erről, ami nem egyoldalúan adja elő az esetet."

Bocs, de nem vagyok a titkárnőd. Barátod a Google! :)

Továbbá neked és a többi hitetlenkedőnek:

Esetleg az egész bírósági peranyagot ne küldjem el? Azt tanácsolom, amit az előzőnek: állításokat kimazsolázni, és utánanézni az igazságtartalomnak. Persze ha fáj az igazság (vagy használni az agyatokat), akkor dugjátok csak homokba a fejeteket! :)

2015. ápr. 26. 16:12
 23/41 anonim ***** válasza:
79%

22:

Az EP elnökének 8 általánosa van. Volner János nála több nagyságrenddel tanultabb. Vagy ha az EP elnökének nincs érettségije sem az nem baj?

A számjegyes álhírportál hitelessége erősen aggályos, aki pket komolyan veszi az nem normális.

2015. ápr. 26. 21:44
 24/41 anonim ***** válasza:
78%
Utánaolvastam, Volner cége gyakorlatilag tisztán, deficit nélkül lett eladva. Tehát az eladás után nem szólhat bele a cég ügyeibe. Egy adózás terén jártas szakember véleménye szerint gyakran megtörténik, hogy megvesznek bizonyos emberek (számlagyárakkal rendelkezők) tiszta cégeket, utána néhány hónappal fiktív számlákkal árasszák el a feketepiacot. A dolog az adóhivatalnak gyakorlatilag csak hónapok múlva tűnik fel. Ez drámaian húzza alá, hogyha Volner cégének köztartozása van, akkor már bőven az értékesítés előtt lecsapnak rá. Gondolom az sem hírértékű, hogy a Volner házaspár nem szerepel a büntetőügyben vádlottként. Az általad linkelt Volner által indított per pedig kártérítésre és bocsánatkérésre szólította fel az ATV-t, amit elveszített. Ennyit az áfatrükkről, itt inkább az ATV trükközött az információkkal.
2015. ápr. 27. 18:31
 25/41 anonim ***** válasza:
33%
A diploma kapcsán csak megkérdezném, hogy az a felsőoktatási intézmény amelyik büfészakot indít, vajon az igazi végzettségnek tekinthető? :)
2015. ápr. 27. 18:41
 26/41 A kérdező kommentje:

"Az EP elnökének 8 általánosa van. Volner János nála több nagyságrenddel tanultabb. Vagy ha az EP elnökének nincs érettségije sem az nem baj?"

- Természetesen azt sem helyeslem, részemről nincs kettős mérce. A végzettséget és a képzettséget, valamint a képességet is egyaránt fontosnak tartom.

"Utánaolvastam, Volner cége gyakorlatilag tisztán, deficit nélkül lett eladva..."

- Esetleg küldenél nekem is forrást? Hitelesség szempontjából jó lenne ismerni a tényeket is, nem csak valakinek az állítását.

"A diploma kapcsán csak megkérdezném, hogy az a felsőoktatási intézmény amelyik büfészakot indít, vajon az igazi végzettségnek tekinthető? :)"

- Bizonyára nem mindegy, hogy milyen szakon szerzett valaki diplomát. Az azért igenis számít, hogyha egy büfészakot államilag elismert intézményben szerezték, akkor az a diploma diploma, még ha pehelysúlyú is. De Volner esetében nemcsak büfészakról nem beszélhetünk, hanem államilag elismertségről sem, tehát nincs diploma, pedig azt állítja, hogy van. Ez kb. olyan, hogy én megalapítom a Humbug Egyetemet, ahol mindenféle szakra állítok ki két órás tanfolyam után egy diplomát, komoly vizsga nélkül, és az emberek azzal a diplomával villognának. Volneré is ilyen kb. csak külföldön van, Magyarországon nem jött volna össze. Vajon miért pont ott tanult? Több időbe tellett volna egy hazai egyetemre elutazni, ami nagyságrendekkel színvonalasabb oktatást ad? Vagy nem itt akarta költeni a pénzét? Mivel Volner egy igen aktív ember a parlamentben, kérdés, hogy mikor volt ideje elvégezni az egyetemet és hányszor jelent meg személyesen?

Az oldalakra való hivatkozás csak gyenge kifogás egyesek részéről. Nem létezik olyan politikával foglalkozó oldal, amit mindenki függetlennek és elfogulatlannak, sőt kiegyensúlyozottnak tartana. A tények azonban makacs dolgok. Az állítások hitelességének tessék utánanézni, és gondolkozni. Nyilván a kurucon nem fognak dicsekedni azzal, hogy Volnernek csak érettségije van elismerve. Mint ahogy azzal sem, ha egy jobbikos követ el köztörvényes bűncselekményt (a cigányokéról persze szívesebben írnak). Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden jobbikos ártatlan és minden cigány bűnöző.

2015. máj. 2. 12:38
 27/41 A kérdező kommentje:

"A számjegyes álhírportál hitelessége erősen aggályos, aki pket komolyan veszi az nem normális."

- Oks, akkor fordítsuk meg a dolgot!

Kérlek, olvasd el a linkelt cikket, és idézd ide a benne talált valótlannak tartott dolgokat. Aztán igazold azt, hogy miért is hazugság az. Ha hitelt érdemlően, meggyőzően teszed, akkor el fogom hinni neked, de csak így rámondás alapján, hogy hazugság - az semmi. Bizonyítsd az állításod, ha már ilyen jól megy a meghazudtolás!

2015. máj. 2. 12:46
 28/41 anonim ***** válasza:
65%

"Kedves jobbikosok! Mi a véleményetek arról, hogy a Jobbik nagy gazdasági guruja, akinek még igazi felsőfokú végzettsége sincs, kiderült, hogy tízmilliós áfatrükkje volt? Még mindig bíztok benne?"

Még mindig azt hiszed, hogy azért szavazunk a jobbikra, mert a gazdaság javulását várjuk tőle? Vagy szerinted elvárjuk, hogy magas felsőfokú végzettségük legyen? Azért szavazunk a jobbikra, mert tudjuk mi fog történni veletek, hogy mit fognak tenni veletek árulókkal. El lesztek kapva.

2015. máj. 2. 13:30
 29/41 anonim ***** válasza:

"Esetleg küldenél nekem is forrást? Hitelesség szempontjából jó lenne ismerni a tényeket is, nem csak valakinek az állítását."

Nem küldök forrást, mert ha én képes voltam utánakeresni a dolgoknak, akkor ezt más is tegye meg. Ilyen téren alaposan el vannak kényelmesedve egyesek, a kutatás fogalma kimerül náluk annyiban, hogy az első találatra ráböknek. Gondolom a te kutakodásod kimerült annyiban, hogy találtál egy Szlovákiából patronált kutyaütő "hírportált", amely a leadott tartalmak hitelességéért nem vállal garanciát.

"De Volner esetében nemcsak büfészakról nem beszélhetünk, hanem államilag elismertségről sem, tehát nincs diploma, pedig azt állítja, hogy van."

Itt annyi a kérdés csak, hogy miért nem honosítja, mivel így elismerik a diplomát Magyarországon, amit Oroszországban szerzett. Nekem is van diplomám, csak nem adják ki, mert még nem nyelvvizsgáztam le. Ennek ez a feltétele, Volnerének meg amit fentebb írtam.

"Vajon miért pont ott tanult? Több időbe tellett volna egy hazai egyetemre elutazni, ami nagyságrendekkel színvonalasabb oktatást ad? Vagy nem itt akarta költeni a pénzét? Mivel Volner egy igen aktív ember a parlamentben, kérdés, hogy mikor volt ideje elvégezni az egyetemet és hányszor jelent meg személyesen?"

Egyesek miért Amerikáig mennek tanulni, amikor itthon is megtehetnék? Egyébként én is elvégeztem az egyetemet munka és egy rakás túlóra mellett. Ebben nem értem, mi olyan érdekes.

2015. máj. 2. 14:55
 30/41 A kérdező kommentje:

"Még mindig azt hiszed, hogy azért szavazunk a jobbikra, mert a gazdaság javulását várjuk tőle? Vagy szerinted elvárjuk, hogy magas felsőfokú végzettségük legyen? Azért szavazunk a jobbikra, mert tudjuk mi fog történni veletek, hogy mit fognak tenni veletek árulókkal. El lesztek kapva."

- Aha. Szóval a gazdaság javulása részedről le van szarva, a szakértelmet sem tartod fontosnak, és ezzel (a 100%-os hasznosság szerint mindenki egyetért veled.) Gratula! Szóval az ország sorsánál számodra, számotokra fontosabb a személyes bosszú a vélt "árulókkal" szemben. Kíváncsi vagyok miért lennék én áruló, és mit árulok szerinted.

"Nem küldök forrást, mert ha én képes voltam utánakeresni a dolgoknak, akkor ezt más is tegye meg. Ilyen téren alaposan el vannak kényelmesedve egyesek, a kutatás fogalma kimerül náluk annyiban, hogy az első találatra ráböknek."

- Értem. Magyarán nincs. Én is tudnék mondani olyan okosságot, hogy Hitler bebizonyította, hogy mínusz egy narancs egyenlő 14 halálcsillaggal, de nem árulom el a forrást, mindenki keresse meg, ha nem hiszi. Ja ha valaki nem találja, akkor nem én hazudok, hanem ő a béna. :)

"Itt annyi a kérdés csak, hogy miért nem honosítja, mivel így elismerik a diplomát Magyarországon, amit Oroszországban szerzett. Nekem is van diplomám, csak nem adják ki, mert még nem nyelvvizsgáztam le. Ennek ez a feltétele, Volnerének meg amit fentebb írtam."

- Talán azért nem honosította, mert nem tudja honosítani. Azért egy diploma az diploma. Viszont azt az egyetemet még Oroszországban sem ismerik el. Magyarországon meg pláne. Nemhogy az általuk kiadott diplomát! Akkor tovább csavarom a dolgot: ha én az Antarktiszon alapítom meg az egyetemet, és boldog-boldogtalan olyan tárgyból kap diplomát két óra alatt, amilyenből csak akar, akkor itthon csak honosítania kell, és kész is?

"Egyesek miért Amerikáig mennek tanulni, amikor itthon is megtehetnék? Egyébként én is elvégeztem az egyetemet munka és egy rakás túlóra mellett. Ebben nem értem, mi olyan érdekes."

Látom, nem érted, vagy nem akarod érteni, sebaj, elmagyarázom. :)

Az ebben az érdekes pl. hogy Volner itt dolgozott, ő volt az egyik legtöbbször beszélő (ha nem is a legtöbbet mondó) emberke a parlamentben, mellette egy halom tisztsége volt még, szóval elméletileg és gyakorlatilag sem nagyon lehetett ideje külföldre császkálni tanulni (nem pár kilométerrel odébb, ami a te helyzeted). Ez egy kicsit erősíti a gyanút, ami annak a bizonyos "intézménynek" a színvonalát illeti. Te ha időben leteszed a nyelvvizsgádat, megkapod a diplomád, ha minden más rendben van, de Volner papírja csak egy vicclap, és az is marad, mert soha nem fogja tudni honosítani. Egyébként mellékes is: MÉG HA itthon szerzett volna szakirányú végzettséget, vagy Amerikában egy valóban elismert helyen, akkor sem tartanám sokkal többre, mert hülyeséget beszél, fenntarthatatlan a programja. De mint írta valaki, és nagy egyetértésre is talált, nem az a fontos, hogy rendben legyen a gazdaság, vagy hogy szakképzett emberek irányítsák az országot, hanem az, hogy legyen boszorkányüldözés.

2015. máj. 3. 02:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!