Kedves jobbikosok! Mi a véleményetek arról, hogy a Jobbik nagy gazdasági guruja, akinek még igazi felsőfokú végzettsége sincs, kiderült, hogy tízmilliós áfatrükkje volt? Még mindig bíztok benne?
2015. ápr. 26. 01:42
11/41 anonim válasza:
Hiába ellenük a sok fikázás, még így is hitelesebbek, mint a többiek.
12/41 anonim válasza:
444.hu. Aha, értem. Mit szólnál, ha én is linkelnék egy kurucinfós cikket? Mert körülbelül ugyanaz a színvonal.
Egyébként pár multin kívül én konkrétan egy céget sem ismerek, ahol minden törvényesen menne. Egyet sem.
13/41 anonim válasza:
Utolsó, a 444 és a kuruc nem ugyanaz a színvonal. A kurucon szoktak igazat is írni :)
14/41 anonim válasza:
Biztos a zsidók kényszerítették őt csalásra.
15/41 anonim válasza:
jobbiknyikok már mentegetik "mulasztás"
haha... mintha ÁFÁt csak úgy véletlenül el lehetne csalni
16/41 anonim válasza:
Az illuminátik meghárpolták az elméjét, hogy csaljon és ezzel lejárassák a Jobbikot.
De mi átlátunk a hazugságok falán!
17/41 anonim válasza:
444... köszönöm, nekem ennyi is elég volt.
18/41 anonim válasza:
Linkelj egy normális cikket erről, ami nem egyoldalúan adja elő az esetet.
19/41 anonim válasza:
Nem vagyok hajlandó megnyitni ezt a számjegyes álhíroldalt, aki ezt olvassa az csak hülyébb lesz mint volt. 2015-ben van ember Magyarországon, aki rákattint egy ilyen gyűlölködő, alpári oldalra?
20/41 anonim válasza:
Ugye nem veszed zokon, hogy ha fenttartással kezelem a természetesen nem elfogult oldalaidat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!