Szerintetek is ennek az országnak már ígyis-úgyis fuccs? Ha fiatal vagy és független menekülj külföldre?
Mind ezt mondják, akár diplomások is meg a diploma nélküliek is, hogy itt minden rossz. Mind egy a figyesz vagy az mszp a jobbik itt már nem segít semmi, mert ez az ország már behozhatatlanul és nagyon le van maradva nyugathoz képest.
Diploma nélkül vagyok jelenleg, és a magyar állam nem is nagyon igyekszik sem állást adni nekem, sem taníttatni. Kint pl. a minimál ösztöndíjam (ha jelentkeznék egyetemre) 660 Euro lenne, ami több mint a magyar átlagfizetés, mindezt azért mert tanulok. Ha meg még jó átlagok is lenne akkor 1000-1100 euro-t is kaphatnék.
Szerintetek is hagyjam itt a pitsába ezt az országot és lépjek tovább a helyes irányba? 20/f
Kutyából nem lesz szalonna.
1993-ban 3 évvel a rendszerváltás után körbenéztem 20-on évesen és annyit mondtam. - Na barátom, ez a 3 év is jól mutatja, hogy ebből nem lesz semmi!
Ez 22 éve volt. És igazam volt. 22 év múlva is ugyan ezekkel a problémákkal fog küzdeni az ország.
#11 nem ugyanezekkel a problémákkal fog küzdeni, sokkal súlyosabbakkal. Ahogy a világ többi része is.
A kérdezőnek: hiába mész, a baj utolér. Minél gazdagabb egy ország, annál vastagabb a púder, annál nehezebben látszik meg a baj - és annál durvább lesz, mikor majd felszínre tör.
https://www.youtube.com/watch?v=lSXASN83lU0
(Az FFEK vezető kutatója, nem csak valami zakkant.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!