Jobbikosok! Milyen érzés hogy még 3 évig kell várnotok amíg kap a pártotok még egy esélyt?
Figyelt kérdés
3 év hosszú idő. Addig megöregedtek.2015. ápr. 19. 15:25
1/16 anonim válasza:
nekem nagyon fáj hogy még 3 évet kell rá várnom, hogy az otthonom kapjon még egy esélyt :(
jobbikos nem vagyok, de úgy érzem megöregszem, mire lesz itthon egy normális párt, akit igazán támogatni tudnék
2/16 anonim válasza:
sz*r... De remélem lesz előrehozott választás valamikor.
3/16 A kérdező kommentje:
#2: Nem lesz előrehozott választás. Gyurcsány idején sem volt. Most se lesz.
2015. ápr. 19. 15:28
4/16 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy a Jobbik elég erős.
5/16 anonim válasza:
#3 az nem jelenti azt, hogy most se lesz. Biztosra csak 2018-ban mondhatod, hogy nem lesz.
6/16 anonim válasza:
A fiatalok nem fognak 3 év alatt megöregedni :)
7/16 anonim válasza:
mondjuk szerintem az alatt a 3 év alatt csak erősödni fog a jobbik, a fidesz jobban járna egy előrehozott választással, mert ahogy telik az idő csak csökken a népszerűségük
8/16 anonim válasza:
Hátha a három év alatt az idióta jobbikosoknak benő a feje lágya (bár amilyen az intelligenciájuk nem hiszem) és rájönnek, hogy nem érdemes egy nyíltan rasszista az országot a nyomorba és a nemzetközi elszigetelődésbe taszító pártot támogatni.
9/16 anonim válasza:
3 év alatt nem megöregszünk, hanem felállunk és elhagyjuk az országot (függetlenként mondom)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!