Mi a véleményed Wass Albert idézetekről?
Nem ismerem különösebben Wass-t, de szép a gondolat.
Csak hogy azt el kellene kezdeni, és nem értem hogy miért a Jobb oldalnak? 20 éve egy rossz irányt követünk és mindenhol érződik a hatása, a kultúrától a gazdaságig, a nemzeti öntudattól a kűlföldel való kapcsolatunkig.
Azt senki nem tagadhatja hogy a balos mainstreem uralkodott.
Akkor most miért nem tudja azt mondani a bal hogy, most próbáld meg te, mert hátha jobb lesz a jobbnak és a balnak, az országnak, a nemzetnek is!
Nem értem?
Engem a versei nagyon meghatottak. Érzelmileg mélyenszántóak. A regényi milyenek?
Érdekes h ilyen művek kimaradnak az iskolai könyvekből. Nem is értem ez a pasi h lehetett románok gyilkosa. Kicsit zavar a dolog. De a verseit mindenkinek el kéned olvasni!
Előző, nem nagyon értem, hogy mit értesz azalatt, hogy román emberek gyilkosa volt... Románia csak ezzel VÁDOLTA, de nem hiába nem adta ki Romániának az USA. A románoknak Wass Albert nagyon szúrta a szemét, üldöztették is... Ha szereted a műveit, ajánlom neked a Halálos köd Holtember partján című könyvet.
Tudod, nem kell mindent elsőnek elhinni, amit hallasz.
"Nem is értem ez a pasi h lehetett románok gyilkosa."
A román komcsik és a szekuritáte az összes erdélyi magyar értelmiségit megpróbálták besározni Tőkéstől Sütőig. Wass Albert nem gyilkolt meg senkit, pláne nem románokat, egész egyszerűen ki kellett találni egy koholt vádat, hogy a műveit és olvasóit üldözni lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!