Mégis mi értelme van annak, hogy a pékségek csak akkor maradhatnak vasárnap nyitva ha tejet és pékárút árulnak, viszont ha üdítőt és ilyeneket akkor be kellene zárniuk?
Egy ismerősömtől hagy idézzek aki a következő párbeszédet rakta ki mikor vasárnap bement a pékségbe:
"(pékség)
- meg egy..hé eltűnt a kávégép
- üdítő sincs, üres a hűtő
- mi a pék?
- vagy ez, vagy vasárnap becsukunk, ez a legújabb
#köszsemjén"
pékségben alkalmazott árulhat vasárnap, de ha nem a tulaj van a pultban, akkor csak pékárut és tejterméket árulhat
És azt tényleg kifelejtettem:
VIZET SE LEHET KAPNI. VIZET. Na ennyit arról, hogy a fidesz-kdnp kompetens.
a kedvenc tescos bejglidet lehet novemberben csinálják, de a mindennapi zsömlék aznap reggel...
vagy szerinted mikrózzák és azért meleg?
"a kedvenc tescos bejglidet lehet novemberben csinálják, de a mindennapi zsömlék aznap reggel.."
Hát... nem pont tesco, hanem egy országosan ismert bolthálózat.
"amúgy majd szólj ha véget ért a fideszgyűlölet rohamod és beláttad mekkora hülye vagy"
Én vagyok a hülye mert kimondom hogy vannak eszméletlen hülye szabályok? Na jó, tényleg nem érdemes fideszesekkel vitatkozni, jól mondta egyszer haverom.
DE azért megmagyarázni nem fogod hogy mi értelme van, de azért én vagyok a hülye. És tényleg én vagyok a gyűlöletkeltő meg hülye, mert értelmetlen ökörség az ha nem lehet még vizet se kapni vasárnap egy pékségben. Kitalálom... azért támogatod ennyire mert a fidesz találta ki. Azért kicsit el kellene felejteni azt hogy fidesz és belegondolni a logikájába is. És rájön az ember, hogy ez már egy értelmetlen baromság.
De ember... ennek mégis mi köze a kérdésemhez????? DE szándékosan nem arra válaszolsz vagy csak trollkodni jársz ide? Egyáltalán nem a kérdéssel foglalkozol.
Ennek mi köze ahhoz, hogy csak akkor lehetnek nyitva a pékségek ha nem árulnak pl üdítőt vagy vizet?
És ha felhozod az osztrákokat akkor annak is nézz utána, hogy miért van bezárva.
Amúgy az EU-val most pont szembe megyünk. (arról enm beszélve hogy a horvátoknál se jött be)
DE ennek sincs most semmi köze a kérdéshez, de ha már felhoztad az osztrákokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!