Mégis mi értelme van annak, hogy a pékségek csak akkor maradhatnak vasárnap nyitva ha tejet és pékárút árulnak, viszont ha üdítőt és ilyeneket akkor be kellene zárniuk?
Ezekben a döntésekben nincs logika.
Ott vannak például a gyógyszertárak. Vasárnap zárva vannak, de van ügyelet, mert megfájdulhat a foga valakinek vagy belázasodhat hétvégén is. Bent van egy pasas vagy csaj a patikában, de nem nyit ki rendesen, hanem az ajtón vagy a rácson van egy 10 x 10 cm - es ablak és ott préseli ki a gyógyszereket az utcán ázó - fázó betegeknek. Kb. ebben is ennyi a logika.
"Ezzel a logikáddal akár gyógyszertárakban is árulhatnának kaját, hamár úgyis ott vannak az alkalmazottak..."
Már bocs, de miért is én vagyok hülye? Most komolyan. Ott vannak a pékségek ahol alapból üdítőket is (és egyéb pár dolgot, mint csoki) árulnak. EZ úgy a legtöbbre igaz is, még nem nagyon találkoztam olyannal ahol nem lehet kapni. És akkor mond meg hogy szerinted abban mégis mi a logika, hogy vasárnap is nyitva lehetnek, akkor ha ezeket a termékeket nem árulják? Tehát a kormány hazugsága miszerint az a fontos, hogy mindenki otthon legyen, megdől, mert nyitva lehetnek, akkor ha csak pékárút és tejet árulnak vasárnap. (a többi nap a többit is lehet) TEhát most attól függ, hogy nyitva lehetnek, hogy vasárnap árulnak e üdítőt vagy sem, annak ellenére hogy ott vannak a termékek az üzletben? EZ rohadt nagy hülyeség. Bár megszokott az ilyen ettől a kormánytól, de még akkor is mintha elmentek volna nekik otthonról. Sétálok az utcán, megéhezem, bemegyek a pékségbe, vehetek kakaós csigát, de már üdítőt nem mert vasárnap van, miközben azt is árulnak a többi nap. Fuck logic.
"Mert a tej és a pékáru munkahelyeket teremt, mert munkaerő igényes, a kólát meg megveszed a nagykerbe azt jóvanazúgy."
EZ remélem csak valami irónia volt, mert komolyan gondolva eléggé vicces lenne.
"Inkább az a vicces, hogy mennyire nem tudsz belegondolni. Szerinted mikor állítják elő a pékárut? És a palackozott üdítőt?"
És az a vicc, hogy vannak akik ekkora hülyeségeken is képesek védeni a kormányt. Hogy hát igen ez azért van mert hát a gonosz multik, meg szegény magyarok... stb...
Tehát logikai érvnek az egy bullshit, hogy hát a pékárút meg kell csinálni. (pl a karácsonyi bejgliket már november elején csinálják)
Tehát egy ostoba szabályt azzal védeni,hogy hát munkahelyet teremt, az ha nem árulhatnak üdítőt vasárnap.
Én nem azt mondtam, hogy ne legyenek nyitva a pékségek vasárnap. (éppen nagy hülyeség ez a KDNP-s ötlet amit a többség nem támogat)
De annak végképp semmi értelme, hogy vasárnap a pékségben a hűtőből nem lehet eladni az üdítőt miközben úgyis nyitva vannak. Különben meg be kell zárniuk.
Ez egy nagy hülyeség. Azért ennyire elvakultan ne védje már senki se a kormány minden egyes döntését. Azt már tényleg csak sajnálni lehet aki egyetért az ekkora ökörségekkel is.
És mégegyszer elmondom, hogy értsd mi ebben a nagy hülyeség. Vasárnapot leszámítva minden nap árulhatnak bármit ami az üzletükben van, kivéve aznap, mert annak ellenére hogy nyitva vannak, az eladó nem húzhatja le az üdítőt a pénztárgépen mert vasárnap van. Ismétlem: MERT VASÁRNAP VAN. (vagy bezárnak) De a kenyeret ugyanúgy árulhatják. ÉS ilyenkor jön rá az ember, hogy a kormányban (és főképp a KDNP-ben) nagyon ostoba és átgondolatlan emberek ülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!