Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért nem állítja...

A Fidesz miért nem állítja meg a Jobbik terjedését? Miért nem csukják le a rasszista jobbikot?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 16. 14:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Gondolod, hogy naponta többször átruccan az USA-ba cikkeket posztolgatni? Még a végén az is kiderül, hogy ufó, meg teleportálni is tud. Sőt, amikor balesete volt, és járni se tudott, akkor is repkedett cikkeket írogatni..."

Ez most komoly? Szerinted attól, hogy másik országba hostolok egy portált, még nem tudok itthonról posztoli oda? Másrészt mondtam egy szóval, hogy egyedül Novák írna oda? Azt írtam, hogy Novák Előd áll mögötte. Ezek szerint ezt tartod hazugságnak. Válaszolj egyenesen, ne terelj marhaságokkal!

2015. ápr. 16. 16:55
 12/23 anonim ***** válasza:

És vajon ha itthonról posztolna a kuruc.infóra, nem jöttek volna rá már régen a hatóságok?

Hogy a kérdésre is válaszoljak: hogy legalább valamennyire fenntartsák a demokrácia látszatát.

2015. ápr. 16. 18:28
 13/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy normálisan kéne kormányozni az országot és akkor a Jobbik is eltűnne magától.
2015. ápr. 16. 20:04
 14/23 anonim ***** válasza:
A jobbikot azért nem csukjuk le mert akkor nem hogy nem különböznnk tőlük, hanem ráadásul még rosszabbak is lennénk náluk sokkal. Jobbikban fel sem merült hogy akár csak a kommunistákat lecsukják csak azért mert kommunista.
2015. ápr. 16. 20:08
 15/23 anonim ***** válasza:

11:

Nováknak semmi köze a kuruc.info-hoz, csupán annyi, hogy rendszeres olvasója gondolom. Az pedig még a te szemedben sem lehet bűn, ugye? Elég baj lenne ha az lenne, mert a 3. legolvasottabb hírportál.

2015. ápr. 16. 20:49
 16/23 anonim ***** válasza:

Felröhögtem amikor elolvastam a bugyuta kérdésedet! :D

Mert ha akarná akkor nem kellene annyi hülyeséget egymásra halmozniuk mint ahogy csinálják. (És akkor nem szavaznának a jobbikra.)

De hát mégsem, hanem ellenkezőleg.

2015. ápr. 16. 21:22
 17/23 anonim ***** válasza:

Akkor mit szólsz, ha azt mondom neked, hogy a fidesznek elégvolt ennyi a kormányzásból?

Már elkezdték átjátszani a hatalmat a jobbiknak. Nem hülyék ezek. A fidesz után a jobbiknak a legnagyobb a támogatottsága. Ha elakarnak menni, akkor az ő malmukra kell hajtani a vizet.

És ez miért jó?

8 év alatt mindenki megtudja magát szedni, ellopnak annyit amennyit akarnak. A kormányzásuk lejárta után pedig szerintem nem fognak sajnálkozni, amikor szegények "csak" 1 millió forintot fognak kapni havonta azért, hogy üvöltözzenek napi 1 órát a parlamentbe.

Ennyit erről!

2015. ápr. 16. 21:46
 18/23 anonim ***** válasza:

"És vajon ha itthonról posztolna a kuruc.infóra, nem jöttek volna rá már régen a hatóságok? "

Attól, hogy itthonról posztol, nem tilthatják le az oldalt, másrészt ha mégis gond lenne, megfelelő anonim proxyn keresztül az is kikerülhető.

15:

Ok, legyen, nincs köze hozzá. Ehhez képest nem gyanús, hogy a k.infó rendszeresen a Jobbikot élteti, és emellett erősen rasszista nézeteket közvetít? Ha a jobbikosok nem lennének rasszisták, akkor hogyhogy nem egy a Jobbiknál szélsőségesebb pártot preferálnak?

2015. ápr. 17. 08:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát ez egy jó kérdés! Orbán helyébe ezzel kezdtem volna. Ezek szó szoros értelmében bűnözők.
2015. ápr. 17. 17:54
 20/23 anonim ***** válasza:

"Attól, hogy itthonról posztol, nem tilthatják le az oldalt, másrészt ha mégis gond lenne, megfelelő anonim proxyn keresztül az is kikerülhető."

Nem erre gondoltam, hanem hogy ha Novák Előd szerkesztené (vagy itthonról bárki), azt könnyen be tudnák bizonyítani, és mivel diktatúrában élünk, már rács mögött lenne az illető.

"Ha a jobbikosok nem lennének rasszisták, akkor hogyhogy nem egy a Jobbiknál szélsőségesebb pártot preferálnak?"

Mert a legszélsőségesebb párt, a DK távol áll az ő eszmeiségüktől.

2015. ápr. 17. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!