14es választások előtt végig olvastátok a Jobbik programját?

"én igen, és ezért szavaztam rájuk"
Téged még ugye nem vezetett meg korábbi választáson egyetlen párt sem egy programmal. A gond az, hogy hiába van programja, a szavazói elégedettségen kívül SEMMI sem kötelezi a program betartására. Egyébként ha már egyszer elolvastad, és tudtál dönteni az alapján, akkor biztos tudsz válaszolni egy egyszerű kérdésre: szerinted a Jobbik 2014-es programja nagyjából mennyi idő alatt valósítható meg?
#1 pont a hozzád hasonló idiótákról beszéltem!
a Jobbik programjában hol látsz sorkatonaságot?
lényegében ennyi utalást tesz a besorozásra:
"A humán feltétel-rendszer alapját a honvédelmi felkészítés, katonai kiképzés jelenti.
A honvédelmi törvényben rögzített korosztály – 18–40 éves férfiak – önkéntes katonai kiképzését 2-3 hónap
időtartamban a leendő Jobbik-kormány is biztosítani fogja. Megteremtjük annak jogszabályi hátterét, hogy az önkéntes
kiképzésben részt vevők – tekintettel áldozatvállalásukra – kedvezményeket, segítséget kapjanak későbbi képzésükben
és elhelyezkedésükben."
szerinted ez azt jelenti, hogy besoroznak mindenkit?
még egy idióta, aki ócsárolja a Jobbikot és azt sem tudja miért -.-
ma 13:07
szerintem messze a legmegvalósíthatóbb, ha olvastad a többi párt programját, akkor tudhatod, hogy a Jobbik programjában van a legkevesebb megvalósíthatatlan bla-bla-bla ígéret, ezzel szemben pl a Fidesznek még programja sem volt.. az LMP tele nyomta oylan zöld cuccokkal amit jelenleg messze megvalósíthatatlanok, a DK viszont teljesen elrugaszkodott a valóságtól a programjában

Olvastam! Épp ezért eszembe sem jutott rájuk szavazni, ennyi sületlenséget egy rakáson kevesen képesek összehozni.
Mindent megígértek mindenkinek és azonnal. Lényegében véve ez a Jobbik úgynevezett programja, csak aztán ha belegondolsz rájössz arra is, hogy ezt úgy is hívhatnák, hogy "irány az államcsőd!" program.

ma 13:15
például?

"#1 pont a hozzád hasonló idiótákról beszéltem!"
Gratulálok, kedves kérdező. Elkezdesz személyeskedni, ezzel gyakorlatilag bizonyítva azt, hogy vesztettél a vitában. Nem kívánok a továbbiakban reagálni az írásaidra. Ha csak olyan véleményt szeretnél hallani, ami neked tetszik, akkor beszélgess magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!