Szerintetek mit lehetne tenni a cigánykérdés rendezése érdekében?
Elképesztőy belinkelek egy PHD tanulmányt arról, hogy hogyan is lehetne megoldani a cigány problémát békésen és 0 %-ot kapok :D
Az, meg aki rezervátumba zárná őket fegyveres örökkel és lelövetne mindenkit, aki ki akar menni és hagyná őket ott bent meghalni azt meg felpontozzátok :D Hát gratulálok emberek.
Gondolom senki nem vette a fáradtságot, hogy csak belenézzen miről is írnak a PHD-ben. De lepontozni azt tudtok :D
Jöhet ide is a lepontozás.
Persze, ha valaki leírja, miért is nem tetszett neki a válaszom azt szivesen fogadom.
Senki nem akarja, és nem is kell asszimilálni, vagy "jó útra téríteni" a cigányokat. Szerintetek ha ezeknél a parlamenti majmoknál ezerszer bölcsebb embereknek több száz év alatt sem sikerült, akkor majd most sikerülni fog? :) Épp nekik?
És amúgy, miért is szükséges a beolvasztásuk? Mert gyávák vagyunk elkergetni a földünkről a rabló, erőszaktevő, nép testén élősködő férget, ezért inkább még közelebb engednénk őket a nép szívéhez, sőt, keverednénk velük?
A mai "humanizmusnak" meg "liberalizmusnak" nevezett eszméknek már csak nevetséges torzszülöttei élnek, és semmilyen valós megoldást nem kínálnak egyetlen életbevágó helyzetre sem, mint például a cigánykérdés, így a modern manchesteri vadliberalizmus, demokrácia és kiforgatott "emberi jogok", "anti-rasszizmus" - ami valójában fehér-ellenesség - szemszögéből tökéletesen felesleges - és egyébként totálisan hasztalan - e kérdés megközelítése. Akik ezekben hisznek, teljességgel impotensek ezen kérdés megoldását illetően.
@ TamásTóth:
"Elképesztő (...) Hát gratulálok emberek."
Üdv a Gyakorin... Sajnos itt ez általában így szokott lenni. De ne törődj vele. Saját magukat minősítik, és még csak nem is tudnak róla.
"Gondolom senki nem vette a fáradtságot, hogy csak belenézzen miről is írnak a PHD-ben."
Tudom, ez nem nekem szólt; de én belenéztem, mert tényleg érdekel a téma, úgyhogy köszönöm. :)
"De lepontozni azt tudtok :D"
Mert nem állsz melléjük a köpködésben. Vagy mert azt hiszik, hogy az helyettesíti az érveket. Normális (netalán konstruktív) vitára abszolút képtelenek.
Több hasonló kérdésnél vettem a fáradságot, hogy utánanézzek a témának, válaszokat írtam, linkeket másoltam (egyszer romaintegráció témakörben egy kutatást is; ha jól emlékszem, az egyik kutató PHD-munkája volt :D), a reakciók általában hasonlóak voltak.
"Persze, ha valaki leírja, miért is nem tetszett neki a válaszom azt szivesen fogadom."
Nem fogják. Ahhoz először is _rengeteget_ kellene olvasni, márpedig a többség - tisztelet a kivételnek - max. egy-két oldalt képes, és még azt sem tudja értelmezni. Plusz az oldalon írogatók többségének halvány szándékában sem áll kulturált párbeszédet folytatni, csak nyomják a saját mondókájukat.
.......
Na, emberek, rá lehet tapadni a pirosra. :P
1. beazonosítás, összeírás
2. jogkorlátozás, közéletből eltávolítás
3. fizikai elkülönítés (gettósítás)
4. deportálás, fizikai megsemmisítés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!