Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisznek az emberek a...

Miért hisznek az emberek a Jobbiknak?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék,én egyik pártnak sem vagyok a híve, mivel mindegyik hazudik és populista dumát löket, a Jobbikot sem tartom különbnek. Szépen hangzik a sok sallang, amit hangoztatnak, hogy mit tennének hatalomra jutás esetén, de szerintem csak azt mondják, amit az átlagember hallani szeretne, és az sajnos van olyan buta, hogy hisz is nekik, szerintem nyilvánvaló, hogy ők is csak megszedni szeretnék magukat. A magyaros máz, amit maguk köré építenek, meg plusz "szavazóbázis-növelő", a sok, életében sikertelen, elégedetlen ember, aki a "mélymagyarságban" próbál érvényesülni, és akinek szüksége van egy ellenségképre ( a legtöbb jobbikos, akit ismerek, ilyen), persze, hogy rájuk fog szavazni. Sajnos látom esélyét a hatalomra kerülésüknek, de szerintem akkor ennek az országnak végképp reszeltek.

2015. ápr. 14. 19:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
1. válaszoló,,,,Majdnem 2 millió? :D Inkább Fideszt akarhattál írni... :D A Jobbiknak nincs 2 millió szavazója és nem is lesz, mivel a Fideszke benyög egy kis áfa és rezsicsökkentést és az egybites billegő szavazók egyből pá-pát intenek a Jobbikodnak. Ilyen elég sok van....
2015. ápr. 17. 07:51
 32/35 anonim ***** válasza:
Úgyhogy kár inni előre a medve bőrére, pláne, hogy annyira sokkal több szavazatot nem szereztek 2014-hez képest a Tapolcai választáson. A Nemzeti Fronttal ugyanez volt. Nyertek EP választásokat, nyertek időköziket, de a parlamentit meg jól elbukták. Erős ellenzéknek jó a Jobbik, de többre nem és sokan nem látnák szívesen kormányképes erőként. Ha erről lesz szó, sokan elmennek ellenük is szavazni ám... Ha meg alakul valami értékelhető pár....az ízibe elszívja a jobbik jelenlegi átpártoló szavazóit.
2015. ápr. 17. 07:54
 33/35 anonim ***** válasza:
Mert NINCS! más alternatíva!! Kire szavazzunk?? MSZP? Ezt senki nem gondolhatja komolyan!Fidesz? Hagyjuk már..
2015. ápr. 21. 18:45
 34/35 A kérdező kommentje:
Utolsó,akkor a Fidesz meg az MSZP helyett egy harmadik b***a át az agyadat,az most jobb lesz?
2015. ápr. 22. 12:57
 35/35 anonim ***** válasza:

"Mert NINCS! más alternatíva!!"

És akkor ezt úgy kell értelmezni hogy a Jobbik az?

2015. ápr. 22. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!